Doorgaan naar inhoud

Sale - Korting op E-bikes

Sale - Korting op E-bikes

 

Maak een proefrit

GRATIS VERZENDING

Bij onderdelen vanaf €100,-

PROEFRIT

Kom snel eens langs!

SHOWROOM

Bezoek onze showroom

TWEEWIELERWINKEL

Van het jaar 2021

Vind jouw E-bike bij Hoogeveen Fietsbeleving

Op zoek naar een e-bike? Kom naar dé Tweewielerwinkel van het jaar 2021 en ga op een e-bike naar huis die helemaal bij u past. Beleef het in onze mooie showroom en laat u vrijblijvend adviseren!

Specialist in e-bikes

Welkom bij de E-bike Specialist! E-biken is tegenwoordig echt voor iedereen. Maar waar moet u op letten bij de aankoop van een e-bike? Wij vertellen het u graag.

Net zoals bij alle andere fietsen is het ook bij e-bikes belangrijk om eerst goed het beoogde gebruik in kaart te brengen. In het persoonlijke adviesgesprek met bijbehorend fietsmeting wordt dat u helemaal duidelijk.

Is het gebruik meer gericht op korte of juist meer op langere ritten? Welke zithouding heeft uw voorkeur? Hoe vaak gaat u van de e-bike gebruik maken? Zo maar en aantal vragen om erachter te komen welke e-bike het beste bij u past.

Vraag een proefrit aan

Welke E-bike past bij mij?

Daarnaast zijn er nog een aantal andere vragen die belangrijk zijn bij de aanschaf van een e-bike:

  • Welk motorsysteem past bij uw rijgedrag? De plaats van de motor in de e-bike bepaalt grotendeels het rijgedrag van de fiets.
  • Welke accu is geschikt voor u? Belangrijk om te weten is dat de capaciteit van de accu voor een groot deel bepaalt hoeveel kilometer u met de fiets kunt rijden.
  • Rotatie of krachtsensor? Het type sensor bepaalt mede het rijgedrag van de e-bike.

Om écht antwoord te kunnen geven op deze vragen is het belangrijk om te ervaren wat uw voorkeur heeft. Bij ons kunt u daarom altijd een vrijblijvende proefrit komen doen. Wij geven u dan ook graag advies over welke e-bike bij uw rijstijl en wensen past.

Bij Hoogeveen Gouda bent u aan het juiste adres voor:

  • E-Bikes. Wij hebben in onze showroom een breed aanbod elektrische fietsen van o.a. Riese & Müller, QWIC, Stevens en meer!
  • E-Bike occasions. Wij hebben altijd jong gebruikte elektrische fietsen op voorraad met 6 maanden volledige Bovag garantie.
  • Speed Pedelecs van verschillende merken. Wilt u wat harder fietsen dan 25 km/u? Met een Speed Pedelec rijdt u tot wel 45 km/u. In onze showroom vindt u ze van verscheidene merken.
  • Elektrische Bakfietsen. Fiets vliegensvlug met uw kinderen door de stad op een elektrische bakfiets van Urban Arrow.

Bekijk ons assortiment

Wat zeggen onze klanten

Wat een fijne winkel. Ruim assortiment aan elektrische fietsen, kennis van zaken en goede service.

Jan Matthijs

Bij Hoogeveen een elektrische fiets aangeschaft waarbij het advies, persoonlijke benadering en de nagekomen afspraken erg goed zijn overgekomen.

Henk

Er wordt veel tijd voor je genomen om alles uit te leggen bij een keuze voor een fiets kopen. De fietsen waren snel leverbaar, en binnen een week konden we fietsen.

Petra

Hoogeveen Fietsbeleving

Wilt u graag meer weten of een proefrit komen maken? Kom dan vooral langs in onze mooie showroom voor een échte fietsbeleving! U kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens of uw bericht direct versturen via het formulier.

Contactgegevens

Goudvlinderstraat 2-4
2805 KL Gouda
» Routeplanner

TELEFOON 0182 - 513 189
E-MAIL info@hoogeveen-gouda.nl

Openingstijden

DINSDAG: Winkel open van 08:30 tot 17:00 uur. Werkplaats tot 18.00 uur
WOENSDAG: Winkel open van 08:30 tot 17:00 uur. Werkplaats tot 18.00 uur
DONDERDAG: Winkel open van 08:30 tot 17:00 uur. Werkplaats tot 18.00 uur
VRIJDAG: Winkel open van 08:30 tot 17:00 uur. Werkplaats tot 18.00 uur
ZATERDAG: Winkel en werkplaats open van 08:30 tot 17:00 uur.

Proefrit aanvragen
Beleef onze showroom

Uit ervaring weten we dat fietsen goed bevallen wanneer mensen ze eerst uitproberen in de winkel. Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Kom dan vooral langs in onze mooie showroom voor een échte fietsbeleving!

Kom langs in onze showroom