Doorgaan naar inhoud

Sale - Korting op E-bikes

Sale - Korting op E-bikes

 

Riese & Muller Charger3

GRATIS VERZENDING

Bij onderdelen vanaf €100,-

PROEFRIT

Kom snel eens langs!

SHOWROOM

Bezoek onze showroom

TWEEWIELERWINKEL

Van het jaar 2021

Vind uw Riese & Müller E-bike bij Hoogeveen Fietsbeleving

Op zoek naar een e-bike van Riese & Müller? Kom naar dé Tweewielerwinkel van het jaar 2021 en ga op een e-bike naar huis die helemaal bij u past. Beleef het in onze mooie showroom en laat u vrijblijvend adviseren!

Specialist in e-bikes

Welkom bij Hoogeveen Fietsbeleving! Wij zijn gespecialiseerd in e-bikes en hebben zowel gangbare als de meest exclusieve merken in onze showroom staan. Allemaal van de allerhoogste kwaliteit. Ook hebben wij vele andere fietsen in ons assortiment, zoals: sportfietsen, mountainbikes, stadsfietsen, transportfietsen en nog veel meer.

Persoonlijk advies en service

Wij streven ernaar dat u op een fiets naar huis gaat die helemaal bij u past. Daarom geven wij u persoonlijk advies en voeren we een speciale bodyscan uit. Ook service verlenen we op hoog niveau. Is uw fiets kapot? Onze deskundige monteurs staan direct voor u klaar. Bovendien kunt u gebruikmaken van onze dienst FietsZeker, zodat u nooit voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Vraag een proefrit aan

Riese & Müller

Altijd de wind in de rug met de e-bikes van Riese & Müller. Voor elke bestemming heeft deze Duitse topfabrikant van high-end e-bikes een pedelec in huis.

Met 15 type e-bikes in talloze model- en schakelvarianten zijn de mogelijkheden groot. Alle types zijn ook verkrijgbaar in de speed pedelec variant tot 45 km/u.

Charger3

Voor het dagelijks woon-werkverkeer of voor langere fietstochten is de Charger3 met zijn sportieve geometrie, het dynamische onderstel met verende voorvork en comfort-zadelpen en de Bosch Performance Line CX motor de perfecte e-bike voor dagelijks gebruik. Dankzij slimme details, daglichtlampen en permanente verlichting is deze bike onder alle weersomstandigheden inzetbaar en kan hij zonder problemen buiten worden gestald.

Voordelen van de Charger3

De Riese & Müller Charger3 is de ideale vervanger van de auto in stedelijk gebied en biedt daarnaast nog vele voordelen:

  • Fietsen van Riese & Müller staan voor technologische expertise en topkwaliteit.
  • Verende voorvork en verende zadelpen waardoor u oneffenheden vrijwel niet voelt
  • Krachtige Bosch aandrijving.
  • Actieradius tot wel 150 kilometer met de optionele DualBattery 1125.
  • €200,- servicevoordeel bij Hoogeveen Fietsbeleving.

Wat zeggen onze klanten

Wat een fijne winkel. Ruim assortiment aan elektrische fietsen, kennis van zaken en goede service.

Jan Matthijs

Bij Hoogeveen een elektrische fiets aangeschaft waarbij het advies, persoonlijke benadering en de nagekomen afspraken erg goed zijn overgekomen.

Henk

Er wordt veel tijd voor je genomen om alles uit te leggen bij een keuze voor een fiets kopen. De fietsen waren snel leverbaar, en binnen een week konden we fietsen.

Petra

Hoogeveen Fietsbeleving

Is de Riese & Müller Charger3 de e-bike voor u? En bent u benieuwd naar de rijervaring die dit model geeft? Maak dan een afspraak voor een proefrit. Hier kunt u ook kennis maken met ons complete aanbod e-bikes en speed pedelecs. Onze experts helpen u graag bij het kopen van de fiets die bij uw rijstijl past.

Contactgegevens

Goudvlinderstraat 2-4
2805 KL Gouda
» Routeplanner

TELEFOON 0182 - 513 189
E-MAIL info@hoogeveen-gouda.nl

Openingstijden

DINSDAG: Winkel open van 08:30 tot 17:00 uur. Werkplaats tot 18.00 uur
WOENSDAG: Winkel open van 08:30 tot 17:00 uur. Werkplaats tot 18.00 uur
DONDERDAG: Winkel open van 08:30 tot 17:00 uur. Werkplaats tot 18.00 uur
VRIJDAG: Winkel open van 08:30 tot 17:00 uur. Werkplaats tot 18.00 uur
ZATERDAG: Winkel en werkplaats open van 08:30 tot 17:00 uur.

Proefrit aanvragen
Beleef onze showroom

Uit ervaring weten we dat fietsen goed bevallen wanneer mensen ze eerst uitproberen in de winkel. Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Kom dan vooral langs in onze mooie showroom voor een échte fietsbeleving!

Kom langs in onze showroom