Doorgaan naar inhoud

Sale - Korting op E-bikes

Sale - Korting op E-bikes

“Iets leuks doen voelt niet als werk” Een kijkje in de werkplaats

“Iets leuks doen voelt niet als werk” Een kijkje in de werkplaats

Een fiets is een gebruiksvoorwerp. En gebruiksvoorwerpen hebben onderhoud nodig. Zeker als je erg zuinig bent op jouw fiets en graag wilt dat deze nog een aantal jaar mee gaat. Voor onderhoudswerkzaamheden aan jouw elektrische fiets ben je bij ons aan het juiste adres. Onze monteurs van reparatie en onderhoud staan voor je klaar!

Soorten onderhoud

“Wij zeggen altijd dat de werkplaats het kloppende hart van ons bedrijf is” vertelt Jeroen, eigenaar van Hoogeveen Fietsbeleving. Wij werken volgens hoge kwaliteitseisen en draaien onze hand nergens voor om. Niet alleen het reparen en rijklaarmaken van fietsen, maar ook het onderhouden en service- en garantiewerkzaamheden behoort tot onze dagelijkse bezigheden. Ons werk in de werkplaats is divers: elke dag is anders!

Vakkundige kennis

Kwaliteit staat bij ons voorop. In de showroom, maar ook in de werkplaats. Elektrische fietsen worden aangedreven door een motor die op een accu draait. Alles is op elkaar afgestemd en er komt veel techniek bij kijken. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste techniek en ontwikkelingen volgt elke monteur jaarlijks een opleiding. Alleen op die manier kunnen wij onze hoge kwaliteitsstandaard blijven garanderen.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste techniek en ontwikkelingen volgt elke monteur jaarlijks een opleiding

Snel en flexibel

Onze monteurs zijn snel en flexibel. Wil je een reparatie of onderhoudsbeurt inplannen? Neem dan contact met ons op. Wij plannen de werkzaamheden in zodat er geen lange wachttijden zijn. We voeren alle werkzaamheden in eigen beheer uit. Heb je een fiets die niet bij ons is gekocht, maar toch onderhoud of een reparatie nodig heeft? Ook hiervoor kun je bij ons terecht! Zien we je snel?

 

E-bike winterklaar maken

Een nieuw seizoen is in aantocht. Natuurlijk kun je in de winter gewoon door blijven rijden op jouw elektrische fiets, maar het is wel verstandig om jouw elektrische fiets te controleren voordat de koude dagen aanbreken. Denk aan het nakijken van remmen en verlichten. En heb je bijvoorbeeld al gedacht aan reflectoren op jouw fiets en kleding?

Fietsmonteur wat voor jou? Solliciteer!

Samenwerken met onze enthousiaste en kundige fietsmonteurs? Word dan onze nieuwe collega! Service en aandacht begint in de werkplaats en iedere dag is weer een uitdaging om alle klanten met volle tevredenheid weg te laten gaan. Aarzel niet en solliciteer!

Vorig artikel Fietskleding voor de dagelijkse e-biker
Volgend artikel Winnaar Tweewielerwinkel van het jaar 2021!