Doorgaan naar inhoud

E-bike Inruilweken tot € 2000 gegarandeerde inruil! | Klanten beoordelen ons met een 8,9

E-bike Inruilweken tot € 2000 gegarandeerde inruil! | Klanten beoordelen ons met een 8,9

 

Fiets leasen: een duurzame en betaalbare oplossing!

GRATIS VERZENDING

Bij onderdelen vanaf €100,-

PROEFRIT

Kom snel eens langs!

SHOWROOM

Bezoek onze showroom

TWEEWIELERWINKEL

Van het jaar 2021

Voordelen Zakelijk Leasen

Ontdek de voordelen van zakelijk fietsen leasen bij Hoogeveen Fietsen. Verhoog de productiviteit en vitaliteit van je medewerkers met een duurzame en kostenbesparende mobiliteitsoplossing. Of het nu gaat om een enkele fiets of een complete vloot, wij bieden flexibele leaseopties die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf. Start vandaag nog met een slimme investering in de toekomst van je onderneming!

Zakelijk leasen

Voordelen Particulier Leasen

Geniet van de vrijheid van fietsen zonder de hoge aanschafkosten. Met particulier leasen bij Hoogeveen Fietsen rijd je altijd op een nieuwe, goed onderhouden fiets, zonder zorgen over reparaties of onderhoud.

Kies uit een breed scala aan modellen en ervaar de ultieme flexibiliteit en gemak. Maak je droomfiets werkelijkheid en ontdek hoe eenvoudig en voordelig leasen kan zijn!

Particulier leasen

Zakelijke fietslease

Ontdek de voordelen van full service fietslease voor jou als medewerker of als organisatie!

Met onze full service fietslease profiteer je als medewerker of bedrijf van een volledig zorgeloze fietsregeling, exclusief beschikbaar voor zakelijke klanten. Sluit samen met de leasemaatschappij een "all inclusive" contract af, om voor een bepaalde periode één of meerdere fietsen te gebruiken.

Waarom kiezen voor full service fietslease?

  • Vaste maandelijkse kosten: Betaal een vooraf overeengekomen vast bedrag per maand, waardoor je altijd weet waar je aan toe bent. Dit zorgt voor transparantie en eenvoud in jouw budgettering.
  • Geen onverwachte kosten: Dankzij het all-inclusive karakter van onze fietslease, ben je verzekerd van een vaste prijs die alles dekt, inclusief verzekering, onderhoud en pechhulp. Zeg maar gedag tegen onverwachte kosten!
  • Milieuvriendelijk en duurzaam: Zet in op milieuvriendelijke vervoermiddelen en draag bij aan een groenere toekomst. Met onze fietsen verklein je de ecologische voetafdruk van jouw bedrijf.
  • Eenvoudige creditcheck: Tot een inzet van 10 fietsen is er een eenvoudige creditcheck, waardoor u snel en gemakkelijk kunt leasen.
  • Flexibele contracten: Betaal alleen voor het gebruik van de fietsen. Bovendien heb je aan het einde van het contract de mogelijkheid om de fietsen over te nemen tegen aantrekkelijke voorwaarden.
  • BTW verrekenbaar: De maandelijkse tarieven zijn exclusief BTW, welke volledig verrekenbaar is. Dat levert voor werkgevers een extra financieel voordeel op.

Kies voor gemak, duurzaamheid en financiële zekerheid met Full Service Fietslease. Hoogeveen Fietsbeleving is partner van Lease a Bike en wij kunnen jou alles vertellen over de nieuwe regeling en hoe jij, of jouw medewerkers, zo snel mogelijk aan die glimmende leasefiets komen. Bereken hieronder je voordeel of kom langs in de winkel voor meer informatie.

Calculator zakelijk leasen

Privé Fiets Lease

In een tijd waarin duurzaamheid en gezondheid steeds belangrijker worden, wint het leasen van een fiets snel aan populariteit. Fiets leasen biedt jou als particulier de mogelijkheid om zonder grote eenmalige uitgaven te profiteren van een hoogwaardige fiets. Dat is onbezorgd fietsplezier!

Je bent van alle gemakken voorzien, aangezien de leasefiets inclusief onderhoud, verzekering en pechhulp is. Daarnaast, geen hoge aanschafkosten, maar een vast laag tarief per maand via jouw loonstrookje. Door het uitruilen van brutoloon ben je goedkoper (minimaal 25%) uit dan privé-aanschaf, zelfs als je werkgever besluit om niet mee te betalen.

Hoe werkt het?

Je sluit als het ware een ‘All Inclusive’ contract af met de leasemaatschappij, om voor een bepaalde periode een fiets te gebruiken.

Je betaalt hiervoor een vast bedrag per maand aan de leasemaatschappij. Eigenlijk is privé fiets leasen te vergelijken met het huren van een fiets voor een langere periode.

Voordelen van Privé Fiets Lease

  • Vaste maandelijkse kosten: Betaal een vast bedrag per maand, inclusief verzekering, onderhoud en pechhulp. Geen onverwachte kosten, alleen fietsplezier.
  • Flexibele gebruiksperiode: Je kiest zelf de gebruiksperiode die het beste bij je past, met een maandelijkse afrekening. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.
  • Eenvoudige aanmeldprocedure: Geen registratie bij het BKR, waardoor de aanmelding snel en makkelijk verloopt.
  • Betaal alleen voor gebruik: Geen grote eenmalige uitgave, maar een vast maandtarief. Aan het einde van het contract heb je de mogelijkheid om de fiets over te nemen tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden van privé fiets lease? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom voor meer informatie. Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing!

Neem contact op

Beleef onze showroom

Uit ervaring weten we dat fietsen goed bevallen wanneer mensen ze eerst uitproberen in de winkel. Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Kom dan vooral langs in onze mooie showroom voor een échte fietsbeleving!

Kom langs in onze showroom