Doorgaan naar inhoud

Sale - Korting op E-bikes

Sale - Korting op E-bikes

 

Service

Gratis verzending

Bij onderdelen vanaf €100,-

Proefrit

Kom snel eens langs!

Showroom

Bezoek onze showroom

Tweewielerwinkel

Van het jaar 2021

Familiebedrijf

Ons familiebedrijf kenmerkt zich door de hoge servicegraad. Bij de aankoop van een nieuwe fiets staat zorgvuldigheid voorop met een uitgebreide bodyscan en zadelmeting. Samen met de klant gaan we in een uitvoerig persoonlijk adviesgesprek op zoek naar de best passende fiets. We personaliseren de fiets voor je, zodat je altijd geniet van een optimale fietsbeleving. Om je na de aankoop nog beter van dienst te zijn, hebben we bij Hoogeveen Fietsbeleving een servicepakket samengesteld voor fietsen en e-bikes.

Gratis eerste servicebeurt

Met ons servicepakket ontvang je een gratis eerste servicebeurt van je fiets of e-bike. Na deze eerste keer krijg je nog 3 sterk gereduceerde service- en onderhoudsbeurten met een voordeel tot € 200,-. We sturen je een herinnering via e-mail voor periodiek onderhoud, zo weet je van tevoren waar je aan toe bent en sta je niet voor verrassingen na onderhoud of reparatie. Ons enthousiaste serviceteam gaat voor je aan de slag en we hebben altijd een leenfiets beschikbaar, zodat je gewoon door kunt gaan waar je mee bezig was.

Bekijk ons FietsZeker Pakket

Haal- en brengservice

Wanneer je niet in de gelegenheid bent om je fiets af te leveren bij onze werkplaats, kun je gebruik maken van onze haal- en brengservice. Hoogeveen Fietsbeleving zorgt ervoor dat je fiets wordt opgehaald voor reparatie of onderhoud en brengt de fiets ook weer terug op je locatie. Deze service is gratis binnen een straal van 10 kilometer wanneer je een nieuwe fiets koopt. Van tevoren ben je op de hoogte van de kosten van het onderhoud en of de reparatie. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je altijd waar je aan toe bent. Advies, fietsmeting en proefrijden

Beleef onze showroom

Uit ervaring weten we dat fietsen goed bevallen wanneer mensen ze eerst uitproberen in de winkel. Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Kom dan vooral langs in onze mooie showroom voor een échte fietsbeleving!

Kom langs in onze showroom