Doorgaan naar inhoud

E-bike Inruilweken tot € 2000 gegarandeerde inruil! | Klanten beoordelen ons met een 8,9

E-bike Inruilweken tot € 2000 gegarandeerde inruil! | Klanten beoordelen ons met een 8,9

 

Over ons

GRATIS VERZENDING

Bij onderdelen vanaf €100,-

PROEFRIT

Kom snel eens langs!

SHOWROOM

Bezoek onze showroom

TWEEWIELERWINKEL

Van het jaar 2021

Hoogeveen Fietsbeleving is ontstaan vanuit een grote passie voor fietsen. We weten daardoor dat we veel meer verkopen dan een fiets alleen: we verkopen vrijheid! Met de fiets ontdekt u de mooiste wegen en paadjes, bent u een stuk mobieler en blijft u in beweging.

Familiebedrijf

Jim Hoogeveen richtte Hoogeveen Fietsbeleving op in 1991. Als ervaren wielrenner is hij langzaamaan de fietswereld ingerold, wat er uiteindelijk toe heeft geleid dat hij een eigen fietsenwinkel begon. Een fietsenwinkel, gericht op de ultieme fietsbeleving. Zijn vrouw Tineke hielp ook mee in de zaak en later kwam in 2005 zijn zoon Jeroen erbij. We zijn dus een echt familiebedrijf en stralen dat uit naar onze klanten. De koffie staat altijd voor u klaar!

Kom langs in onze showroom

Specialist in e-bikes

Wij zijn gespecialiseerd in e-bikes en hebben zowel gangbare als de meest exclusieve merken in onze showroom staan. Allemaal van de allerhoogste kwaliteit. Ook hebben wij vele andere fietsen in ons assortiment, zoals: sportfietsen, mountainbikes, stadsfietsen, transportfietsen en nog veel meer. Wat betreft accessoires kunt u bij ons ook alles vinden. U bent van harte welkom om een proefritje te maken. Het prachtige Goudse Hout ligt naast onze winkel!

Persoonlijk advies en service

Wij streven ernaar dat u op een fiets naar huis gaat die helemaal bij u past. Daarom geven wij u persoonlijk advies en voeren we een speciale bodyscan uit. Ook service verlenen we op hoog niveau. Is uw fiets kapot? Onze deskundige monteurs staan direct voor u klaar. Bovendien kunt u gebruikmaken van onze dienst FietsZeker, zodat u nooit voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Persoonlijke metingen

Beleef onze showroom

Uit ervaring weten we dat fietsen goed bevallen wanneer mensen ze eerst uitproberen in de winkel. Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Kom dan vooral langs in onze mooie showroom voor een échte fietsbeleving!

Kom langs in onze showroom