Doorgaan naar inhoud

Sale - Korting op E-bikes

Sale - Korting op E-bikes

Jarenlang genieten van je e-bike. Daar zorgen wij voor!

Jarenlang genieten van je e-bike. Daar zorgen wij voor!

De e-bike is een prachtige uitvinding. Hij heeft het fietsplezier van zoveel mensen verbeterd! Mensen die lichamelijke problemen hebben zijn nu weer mobiel, mensen die eerst in de file stonden zijn dankzij de e-bike op tijd op hun werk en mensen die graag lange afstanden fietsen in korte tijd kunnen dat nu eindelijk doen. Om hieraan bij te dragen en omdat het gewoon fantastische fietsen zijn, hebben we ons bij Hoogeveen Fietsbeleving gespecialiseerd in e-bikes én het onderhoud ervan. Goed onderhoud van de e-bike is ontzettend belangrijk!

Passie voor fietsen

We zijn in 1991 gestart met Hoogeveen Fietsbeleving. Jim Hoogeveen heeft al zijn hele leven een grote passie voor fietsen, met name voor wielrennen. Hij deed dit op hoog niveau en heeft vele prijzen behaald. Naast fietsen, was hij geïnteresseerd in het onderhoud van fietsen en gaandeweg leerde hij het fietsenmakersvak. “Ik was eigenlijk accountant en sleutelde voor de lol aan fietsen. Maar ik merkte steeds meer dat mijn hart bij fietsen lag en niet in de accountantwereld. Daarom begon ik mijn eigen zaak, vlakbij huis. Ik had de eerste Batavuswinkel van Nederland”, aldus Jim. Zijn vrouw Tineke ondersteunde hem vanaf dat moment met de administratie. Later, in 2005, kwam zoon Jeroen er ook bij. Hij heeft net als zijn vader een grote passie voor fietsen en maakt graag grote tochten.

“Met het FietsZeker pakket krijgen klanten maximale zekerheid. Voor een vast bedrag per maand hebben ze jarenlang garantie op fietsplezier.”

Vraag een FietsZeker pakket aan

E-bike specialist

Een aantal jaar later verhuisden we naar het pand waar we nu zitten: Goudvlinderstraat 2-4 in Gouda. “Het is een mooie, grote showroom waar we de modernste merken showen. Bovendien zitten we pal naast het Goudse Hout, dus klanten kunnen leuke proefritten maken”, aldus Jeroen. Op dit moment focussen we met onze winkel op e-bikes. We hebben diverse kwalitatief hoogwaardige e-bike merken in ons assortiment: Giant, Gazelle, Koga, Riese & Müller, Stevens, Stromer, Cortina en Urban Arrow. “Onze missie is om e-bike specialist te worden en we zijn al goed op weg!”

De juiste fiets

Wij weten alles over deze merken en kunnen onze klanten daarom aan de juiste fiets helpen. Wil je extra snel kunnen fietsen? Ga dan voor een Stromer, ook wel de Tesla onder de e-bikes. Zoek je een comfortabele en sportieve e-bike? Dan is Koga jouw ideale fiets. Zoek je een hippe fiets? Bij Cortina is de accu zo mooi weggewerkt dat het een echte eyecatcher is. Ga zo maar door. Bovendien zorgt onze gratis bodyscanning ervoor dat je extra lekker zit op je fiets. We meten je op, zodat we het juiste model fiets en de goede framemaat kunnen vinden. Ook zorgen we ervoor dat het stuur, de pedalen en het zadel de goede stand hebben. Voortaan zit je altijd comfortabel op jouw ideale fiets!

Fiets laten repareren

Hoewel wij e-bikes van kwalitatief hoogwaardige merken leveren, kan er nog steeds iets kapot gaan. Hiervoor hebben wij het FietsZeker pakket in Nederland geïntroduceerd. “Een e-bike beschikt over een aantal kostbare onderdelen. Denk aan de accu en de motor. Als dit buiten de garantietermijn defect raakt loop je aan tegen onvoorziene kosten”, aldus Jeroen. Om te kunnen blijven fietsen moet je je fiets laten repareren en zo’n accu kost al gauw € 600,-. Een aanzienlijk bedrag.

“Met het FietsZeker pakket krijgen klanten maximale zekerheid. Voor een vast bedrag per maand hebben ze jarenlang garantie op fietsplezier!”

Vraag een FietsZeker pakket aan

Meer informatie over FietsZeker bij Hoogeveen Fietsbeleving

Vorig artikel E-bike Informatie ochtenden
Volgend artikel Maak kennis met het team