Doorgaan naar inhoud

Sale - Korting op E-bikes

Sale - Korting op E-bikes

NIEUW: proefrijden op uw favoriete fiets

NIEUW: proefrijden op uw favoriete fiets

Heeft u een mooie e-bike, een sportfiets of een andere fiets op het oog, maar twijfelt u nog? Wij helpen u graag met deze keuze en bieden u proefritten aan. Online vinkt u het merk en het model aan die u op het oog heeft en wij zorgen dat deze startklaar staat in de winkel. 

Een fiets is een belangrijke aankoop, wij begrijpen daarom heel goed dat u een weloverwogen keuze wilt maken. Nadat u zich online (of in de winkel) georiënteerd heeft op een bepaald merk en misschien al een specifiek model, is het nu tijd om de fiets daadwerkelijk te ervaren. Dit kan bij ons heel gemakkelijk door middel van een proefrit op uw favoriete fiets.

Hoe werkt het?

Klik op onderstaande button om naar het formulier te gaan. Hier vult u enkele gegevens in zodat wij weten wie komt proefrijden. Vervolgens vinkt u het merk aan en het model aan, die u op het oog heeft. Op dat moment krijgt een van onze medewerkers een seintje en zet uw gekozen fiets startklaar. Bij aankomst kunt u meteen op de fiets stappen. Makkelijk en snel!

Bekijk alle e-bikes Plan een proefrit

Deskundig en persoonlijk advies

Wij streven naar een fiets die helemaal bij u past. Daarom geven wij u graag persoonlijk advies. Ook service verlenen we op hoog niveau. Is uw fiets kapot? Onze deskundige monteurs staan direct voor u klaar.

Heeft u nog geen merk in gedachten? Dat is helemaal niet erg. Kom naar de showroom op afspraak en laat u verrassen door onze mooie fietsmerken. Hoogeveen Fietsbeleving bevindt zich in de Goudvlinderstraat 2-4 in Gouda.

Bekijk alle e-bikes Plan een proefrit

Vorig artikel Winnaar Tweewielerwinkel van het jaar 2021!
Volgend artikel Showroom op afspraak open