Doorgaan naar inhoud

Sale - Korting op E-bikes

Sale - Korting op E-bikes

 

Bosch middenmotor

GRATIS VERZENDING

Bij onderdelen vanaf €100,-

PROEFRIT

Kom snel eens langs!

SHOWROOM

Bezoek onze showroom

TWEEWIELERWINKEL

Van het jaar 2021

Active Line en Active Line Plus

De Bosch Active Line en Active Line Plus middenmotoren lijken veel op elkaar en zijn ideale motoren voor gebruik in de stad, woon-werkverkeer, tijdens mooie fietstochten in de polder of in licht heuvelachtig terrein. De Active Line Plus heeft een hoger maximaal koppel (50 Nm) dan de Active Line (40 Nm). Beide zijn licht van gewicht en hebben een prettig, soepel en stil rijgedrag.

Deze middenmotor vind je veel terug op elektrische stadsfietsen, transportfietsen, hybridefietsen en bakfietsen.

Bekijk ons assortiment

Performance Line

De nieuwste Performance Line (3de generatie) heeft een vermogen van 250 watt, een verhoogd maximaal aandrijfkoppel van 65 Nm en een in vergelijking met het voorgaande model verder verbeterde trapondersteuning van tot wel 300 %. Zijn dynamische wegrijgedrag en de betrouwbare krachtige ondersteuning tot 25 km/h garanderen optimale prestaties op elk terrein. Hierbij is hij ook nog eens zeer stil en heeft een lage trapweerstand – zelfs als hij uitgeschakeld is.

De nieuwe Performance Line is ideaal geschikt voor de sportievere fietser of forens die graag wat sneller wegrijdt of meer ondersteuning verlangt dan de Active Line motoren.

Performance Line CX

De vierde generatie van de Performance Line CX is de krachtigste e-bikemotor die Bosch ooit heeft geproduceerd. Met een trapondersteuning tot 340%, een maximaal koppel van 75 Nm, een extreem sportief wegrijgedrag en de trapfrequentieondersteuning tot 120 omwentelingen/minuut zet hij volledig nieuwe standaarden. In vergelijking met het voorgaande model overtuigt hij door een hogere dynamiek, een nog lagere trapweerstand en een met 25 % verlaagd gewicht. Tegelijkertijd is hij bijna de helft kleiner, waardoor een bijzonder esthetische en onopvallende integratie mogelijk is.

Performance Line Speed

Deze motor is speciaal ontwikkeld voor de speed pedelec. Met zijn ondersteuning tot een snelheid van 45 km/h is de nieuwe Performance Line Speed aandrijving de snelste e-bikemotor van Bosch. Een vermogen van 250 watt, een verhoogde trapondersteuning van tot wel 340 % en een in vergelijking met het voorgaande model verder verbeterd aandrijfkoppel van tot wel 75 Nm garanderen een maximaal rijplezier. Dankzij zijn kleinere volume, een lager gewicht van 2,9 kg en volledige ondersteuning ook bij hoge snelheden is hij de krachtpatser van de nieuwe Bosch motorgeneratie.

Bosch displays

Naast verschillende motoren biedt Bosch ook verschillende displays aan. Vaak kiest de fabrikant een display wat het beste past bij de fiets op basis van prijs en functionaliteit. Bij een fabrikant als Riese & Muller kan er tussen verschillende displays worden gekozen. Het Purion en Intuvia display wordt veelal toegepast op e-bikes voor stadsgebruik en recreatieve doeleinden. Het Kiox en Nyon display op de sportievere e-bikes.

Naast displays heeft Bosch ook een intelligente smartphone oplossing. In combinatie met de COBI.bike app en de Bosch SmartphoneHub wordt je smartphone een slimme bedieningsunit die navigeert en alle activiteiten registreert.

Meer weten over Bosch displays?

Ga naar de website van Bosch E-bike

Bosch accu

Bosch maakt accu's van hoogwaardige Lithium-ion cellen die behoren tot de kleinste en lichtste in de markt. De accu's zijn er in een bagagedrager variant en een accu voor op het frame (PowerPack) Deze zijn verkrijgbaar in een 300, 400 en 500 Wh variant. Vanaf 2019 is er ook een PowerTube accu die geheel geintegreerd kan worden in het frame van de e-bike. Deze zijn leverbaar in een 400 Wh, 500 Wh en 625 Wh variant.

Wat de actieradius is van de e-bike hangt o.a af van de capaciteit (Wh) van de accu. Meerdere factoren zijn bepalend voor de actieradius. Raadpleeg de Bosch e-bike actieradiuscalculator voor meer informatie.

Bosch actieradius calculator

Beleef onze showroom

Uit ervaring weten we dat fietsen goed bevallen wanneer mensen ze eerst uitproberen in de winkel. Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Kom dan vooral langs in onze mooie showroom voor een échte fietsbeleving!

Kom langs in onze showroom