Doorgaan naar inhoud

Sale - Korting op E-bikes

Sale - Korting op E-bikes

 

Cortina fiets elektrisch voor u

GRATIS VERZENDING

Bij onderdelen vanaf €100,-

PROEFRIT

Kom snel eens langs!

SHOWROOM

Bezoek onze showroom

TWEEWIELERWINKEL

Van het jaar 2021

Cortina fiets elektrisch

E-bikes die er bijzonder en stijlvol uitzien. Elke Cortina fiets elektrisch valt op door de looks; of u nu voor de sportieve fiets, de stadsfiets of de toerfiets kiest. Deze hippe en fashionable e-bikes vindt u in het uitgebreide assortiment van Hoogeveen Fietsbeleving.

Wilt u nog even snel naar het centrum? Dat kan met een Cortina fiets elektrisch! Geen ellende met het vinden van een parkeerplek voor de auto en sneller dan met een ‘gewone’ fiets. Cortina heeft zowel modellen met een middenmotor, als modellen met een voorwielmotor in de collectie. Aan het uiterlijk van de e-bike kunt u zien waar de motor gepositioneerd is.

Cortina vertaalt de laatste trends op het gebied van mode naar de nieuwste collectie e-bikes. Met een Cortina fiets elektrisch kiest u voor een stijlvolle tweewieler. Doordat de accu’s van de Cortina e-bikes onopvallend weggewerkt zijn in de achterdrager, hebben de fietsen een hippe uitstraling.

Neem contact op

Betaalbare en krachtige e-bike

De ideale e-bike om op naar school of het werk te gaan. Dat is de Cortina E-U1: een degelijke stadsfiets met een model voor vrouwen en één voor mannen. Deze Cortina fiets elektrisch is krachtig, maar ook betaalbaar. De e-bike is met het H400-systeem van Bafang uitgerust. Bafang is de marktleider op het vlak van e-bike motoren. De 250 watt motor in het voorwiel maakt de E-U1 zo krachtig.

Het is mogelijk om de Cortina E-U1 bij Hoogeveen Fietsbeleving te reserveren voor een proefrit. Voordat wij de bestelling actief maken, nemen wij contact met u op om de juiste maten door te nemen. Dan kunnen wij u ook direct informeren wanneer de Cortina fiets elektrisch fietsklaar voor u staat.

Cortina fiets elektrisch voor iedere fietser

Of u nu een sportieve fiets, stadsfiets of toerfiets zoekt; Cortina heeft e-bikes voor elk type fietser. De E-Silento is het stoere sportieve model van Cortina. Deze fiets is uitgevoerd met een krachtige Shimano middenmotor, waardoor u zonder zware inspanning op uw eindbestemming arriveert. De Cortina E-U4 Transport is een robuuste en stijlvolle stadsfiets voor de ritjes naar school, de supermarkt en de sportschool. Het is bijna niet te zien dat dit model elektrisch wordt aangedreven. De Cortina E-Blau is een toerfiets waarbij design en functionaliteit goed samen gaan. De comfortabele e-bike heeft een superstrakke stoere uitstraling.

Behalve de Cortina fiets elektrisch heeft Hoogeveen Fietsbeleving meer e-bikes in het assortiment, van onder meer de merken GazelleStevens en Qwic.

Uiteraard hebben wij ook diverse modellen elektrische fietsen van Giant in huis. Daarnaast zijn wij officieel dealer van Riese en Müller, een Duits fietsenmerk. Wanneer u op zoek bent naar een elektrische bakfiets, kunnen wij u dankzij het aanbod van Urban Arrow verder helpen. Heeft u specifieke eisen? Dat is geen probleem. Dit bakfietsmerk biedt verschillende modellen, waardoor er altijd eentje is die op uw wensen aansluit.

Wilt u meer informatie over de Cortina elektrische fiets? Kom dan vrijblijvend langs in de zaak van Hoogeveen Fietsbeleving in Gouda. Wij zijn een familiebedrijf dat 30 jaar geleden is ontstaan uit de passie voor fietsen van Jim Hoogeveen. Hij rolde als wielrenner het fietswereldje in en van het één kwam het ander. Jim begon zijn eigen fietswinkel. Bij Hoogeveen Fietsbeleving weten wij dat we naast het verkopen van een fiets, ook een stukje vrijheid geven. U bent een stuk mobieler, blijft immers in beweging en ontdekt nieuwe wegen.

Bekijk ons assortiment

Wat zeggen onze klanten

Wat een fijne winkel. Ruim assortiment aan elektrische fietsen, kennis van zaken en goede service.

Jan Matthijs

Bij Hoogeveen een elektrische fiets aangeschaft waarbij het advies, persoonlijke benadering en de nagekomen afspraken erg goed zijn overgekomen.

Henk

Er wordt veel tijd voor je genomen om alles uit te leggen bij een keuze voor een fiets kopen. De fietsen waren snel leverbaar, en binnen een week konden we fietsen.

Petra

Hoogeveen Fietsbeleving

Contactgegevens

Goudvlinderstraat 2-4
2805 KL Gouda
» Routeplanner

TELEFOON 0182 - 513 189
E-MAIL info@hoogeveen-gouda.nl

Openingstijden

DINSDAG: Winkel open van 08:30 tot 17:00 uur. Werkplaats tot 18.00 uur
WOENSDAG: Winkel open van 08:30 tot 17:00 uur. Werkplaats tot 18.00 uur
DONDERDAG: Winkel open van 08:30 tot 17:00 uur. Werkplaats tot 18.00 uur
VRIJDAG: Winkel open van 08:30 tot 17:00 uur. Werkplaats tot 18.00 uur
ZATERDAG: Winkel en werkplaats open van 08:30 tot 17:00 uur.

Neem contact opBeleef onze showroom

Uit ervaring weten we dat fietsen goed bevallen wanneer mensen ze eerst uitproberen in de winkel. Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Kom dan vooral langs in onze mooie showroom voor een échte fietsbeleving!

Kom langs in onze showroom