Doorgaan naar inhoud

Sale - Korting op E-bikes

Sale - Korting op E-bikes

 

De beste e-bike voor jou

GRATIS VERZENDING

Bij onderdelen vanaf €100,-

PROEFRIT

Kom snel eens langs!

SHOWROOM

Bezoek onze showroom

TWEEWIELERWINKEL

Van het jaar 2021

Een e-bike koop je niet dagelijks. Het is een behoorlijke aanschaf. Daarom is het belangrijk om de juiste e-bike te kiezen. Eentje die aan al je wensen voldoet en helemaal bij je past: de beste e-bike voor jou. Bij Hoogeveen Fietsbeleving kunnen we je daarmee helpen. Wij zijn e-bike specialist en hebben al vele klanten blij gemaakt. Bovendien zorgen onze opgeleide monteurs ervoor dat je e-bike goed blijft functioneren. Zo heb je er jarenlang plezier van.

Wat is voor jou de beste e-bike?

Giant, Gazelle, Koga, Riese & Müller, Stevens, Stromer, Cortina, Urban Arrow, Qwic: tegenwoordig zijn er zoveel e-bikes! En ze zijn allemaal anders. Zo is er voor ieder wat wils. Maar als je niet veel weet van de verschillende merken, hoe weet je dan wat voor jou de beste e-bike is? Daarvoor ga je naar de e-bike specialist. Wij onderzoeken samen met jou welke e-bike bij je past.

Welke soorten e-bikes zijn er?

Bij Hoogeveen Fietsbeleving hebben we verschillende soorten e-bikes in ons assortiment van 9 toonaangevende A-merken. Allen hebben ze hun eigen speciale eigenschappen, die wij als e-bike specialist precies kunnen benoemen. In dit blog bespreken welke soorten e-bikes er zijn.

Bekijk ons assortiment

Waarom een e-bike? De 5 meest voorkomende redenen

Waarom een e-bike? Een vraag die regelmatig gesteld wordt. Zeker nu de elektrische aandrijving steeds populairder wordt. Niet alleen onder mensen op leeftijd, maar ook onder jongere mensen. “De e-bike heeft de toekomst. Ieder jaar verkopen we er meer. Ook wordt het aanbod steeds uitgebreider”, aldus Jeroen Hoogeveen van e-bike specialist Hoogeveen Fietsbeleving.

Hoe werkt laden en onderhoud bij een elektrische fiets?

Veel mensen die een e-bike willen kopen zitten met een aantal belangrijke vragen. Hoe werkt het laden? Hoelang kun je fietsen met een accu? Hoe gaat het onderhoud van een elektrische fiets in zijn werk? “Als klanten bij ons binnenkomen nemen we de tijd voor ze. Als e-bike specialist kunnen we hun vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Hoeveel kost een e-bike en hoe werkt leasen?

E-bikes zijn een stuk duurder dan normale fietsen. Voor je beeldvorming: een normale Gazelle kost gemiddeld € 850,- en een e-bike Gazelle gemiddeld € 2.700,-. Een behoorlijk verschil in prijs. Dat komt doordat de e-bike dure onderdelen bevat, zoals een accu en een motor. Gelukkig zijn er tegenwoordig voordelige oplossingen, net zoals voor de elektrische auto.

Op zoek naar een leuke e-bike route?

Heb je een elektrische fiets en kun je niet wachten om een mooie tocht te maken? Wij helpen je graag een leuke e-bike route te vinden. Hiervoor hebben we speciaal een website opgezet: Fietsverhuur Groene Hart. Naast fietsverhuur, vind je hier allerlei mooie fietsroutes.

Bekijk ons assortiment

Beleef onze showroom

Uit ervaring weten we dat fietsen goed bevallen wanneer mensen ze eerst uitproberen in de winkel. Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Kom dan vooral langs in onze mooie showroom voor een échte fietsbeleving!

Kom langs in onze showroom