Doorgaan naar inhoud

Sale - Korting op E-bikes

Sale - Korting op E-bikes

 

E-bike sensoren

GRATIS VERZENDING

Bij onderdelen vanaf €100,-

PROEFRIT

Kom snel eens langs!

SHOWROOM

Bezoek onze showroom

TWEEWIELERWINKEL

Van het jaar 2021

Rotatiesensoren

E-bikes met een rotatiesensor reageren op beweging van de pedalen en de gekozen ondersteuningsstand op het display. Wanneer de e-bike alleen een rotatiesensor heeft zal de ondersteuning minder natuurlijk aanvoelen.

De rotatiesensor kijkt niet naar de omstandigheden waarin u fietst en past de ondersteuning ook niet automatisch aan. Over het algemeen hebben e-bikes met een voorwielmotor alleen een rotatiesensor.

Bekijk ons assortiment

Krachtsensoren

De krachtsensor is een welkome aanvulling wanneer u de rijeigenschappen van uw e-bike belangrijk vindt. De krachtsensor beoordeelt namelijk constant hoeveel kracht u op de pedalen zet.

Met tegenwind of bergje op zorgt de krachtsensor dat er automatisch meer ondersteuning geleverd wordt. Dit zorgt voor een nauwkeurige en natuurlijke ondersteuning in iedere situatie. E-bikes met middenmotor en achterwielmotor hebben zowel een rotatie- als krachtsensor.

Beleef onze showroom

Uit ervaring weten we dat fietsen goed bevallen wanneer mensen ze eerst uitproberen in de winkel. Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Kom dan vooral langs in onze mooie showroom voor een échte fietsbeleving!

Kom langs in onze showroom