Doorgaan naar inhoud

Sale - Korting op E-bikes

Sale - Korting op E-bikes

 

E-bikes tot 25 km/u

GRATIS VERZENDING

Bij onderdelen vanaf €100,-

PROEFRIT

Kom snel eens langs!

SHOWROOM

Bezoek onze showroom

TWEEWIELERWINKEL

Van het jaar 2021

Welkom bij de E-bike Specialist! E-biken is tegenwoordig echt voor iedereen. Maar waar moet u op letten bij aankoop van een e-bike? Wij vertellen het u graag.

Net zoals bij alle andere fietsen is het ook bij e-bikes belangrijk om eerst goed het beoogde gebruik in kaart te brengen. In het persoonlijke adviesgesprek met bijbehorend fietsmeting wordt dat u helemaal duidelijk. 

Is het gebruik meer gericht op korte of juist meer op langere ritten? Welke zithouding heeft uw voorkeur? Hoe vaak gaat u van de e-bike gebruik maken? Zo maar en aantal vragen om erachter te komen welke e-bike het beste bij u past.

Waar moet u op letten bij de keuze van het motorsysteem?

De plaats van de motor in de e-bike bepaalt grotendeels het rijgedrag van de fiets.

Daarnaast is er veel verschil in het aanpassingsvermogen van de verschillende systemen. Daarom is het erg belangrijk dat wij als specialist goed weten wat u als berijder nodig heeft voordat we een passend advies kunnen geven.

Bekijk ons assortiment

Welke accu is voor mij geschikt?

Belangrijk om te weten is dat de capaciteit van de accu (Watt uren = Wh) voor een groot deel bepaalt hoeveel kilometer u met de fiets kunt rijden.

Het aantal Wh geeft simpelweg aan hoeveel energie er in de accu aanwezig is. De uiteindelijke actieradius is afhankelijk van vele factoren. U kunt met een grotere accu meer kilometers rijden en een accu met hogere capaciteit heeft een langere levensduur. Tegenwoordig geven de fabrikanten de mogelijkheid de accu te upgraden naar een hogere capaciteit.

Rotatie of krachtsensor?

Het type sensor bepaalt mede het rijgedrag van de e-bike.

E-bikes met een rotatiesensor reageren op beweging van de pedalen en de gekozen ondersteuningsstand op het display.

De krachtsensor beoordeelt constant hoeveel kracht u op de pedalen zet. Met tegenwind of bergje op zorgt de krachtsensor dat er automatisch meer ondersteuning geleverd wordt.

FietsZeker

De e-bikes die wij verkopen zijn uiteraard met de grootste zorg gefabriceerd maar het blijft natuurlijk techniek. Een elektrische fiets beschikt over een aantal kostbare componenten zoals de accu, motor en display.

Door regelmatige, vakkundige inspectie en onderhoud wordt de kans op storingen en defecten al aanzienlijk verminderd. Om voor u de noodzakelijke uitgaven voor service en onderhoud overzichtelijk te houden en u hiernaast te verzekeren tegen onvoorziene uitgaven hebben wij het FietsZeker-pakket samengesteld.

Beleef onze showroom

Uit ervaring weten we dat fietsen goed bevallen wanneer mensen ze eerst uitproberen in de winkel. Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Kom dan vooral langs in onze mooie showroom voor een échte fietsbeleving!

Kom langs in onze showroom