Doorgaan naar inhoud

Sale - Korting op E-bikes

Sale - Korting op E-bikes

 

Elektrische fiets Giant kopen

GRATIS VERZENDING

Bij onderdelen vanaf €100,-

PROEFRIT

Kom snel eens langs!

SHOWROOM

Bezoek onze showroom

TWEEWIELERWINKEL

Van het jaar 2021

De elektrische fiets Giant is ook in sportieve modellen verkrijgbaar. Het comfort waar Giant om bekend staat, is bij deze fietsen terug te zien. Alle modellen zijn met een door Yamaha geproduceerde middenmotor leverbaar. De sportiefste modellen worden door veel vermogen aangedreven, terwijl de toerfietsen minder vermogen hebben, maar krachtig genoeg om vlot op te trekken.

Wil je een Giant elektrische fiets kopen? Dan ben je bij Hoogeveen Fietsbeleving aan het juiste adres. Een elektrische fiets Giant staat voor de combinatie van sportiviteit en comfort. Behalve bij de mountainbikes is sportiviteit ook onderdeel van de uitstraling van de Giant stads- en toerfietsen. En het comfort is niet alleen bij de stadsfietsen en toerfietsen, maar ook bij de mountainbikes terug te zien.

Neem contact op

Elektrische fiets Giant

Giant heeft als het grootste fietsenmerk ter wereld een uitgebreide keuze voor elektrische fietsen. Het innovatieve systeem van eenelektrische fiets Giantcombineert jouw menselijke kracht met elektrische kracht. Dit resulteert in een natuurlijke, krachtige en vooral efficiënte rijervaring. Wij adviseren om een Giant elektrische fiets kopen, omdat dit merk al decennialang bekend staat om het comfort en de betrouwbaarheid.

Sync Drive middenmotor

Elke elektrische fiets Giantis met een Sync Drive middenmotor uitgevoerd. De bij Yamaha geproduceerde motoren zijn in drie variaties leverbaar: de Life, Sport en Pro. De Sync Drive Life is voor de recreatieve fietser. Dankzij de krachtige motor, met een vermogen van 60 Newtonmeter, trek je bij een stoplicht weer vlot op om je fietstochtje te vervolgen. Voor de iets sportievere fietser die wat meer kracht nodig heeft is de Sync Drive Sport (80 Nm) ontworpen. De Pro-variant levert het meeste vermogen (85 Nm) en is voor het extreme e-bike rijden, met bijvoorbeeld een elektrische mountainbike.

Elektrische fiets Giant: Modellen

Voor elke fietswens is er een elektrische fiets Giant model. Of je nu een toerfiets, mountainbike of stadsfiets wilt. Als je een Giant elektrische fiets kopen gaat, zie je dat er in alle drie de categorieën goedkope en minder goedkope modellen verkrijgbaar zijn. Bij de stadsfietsen heb je in de lagere prijsklasse de Giant Triple X E+, waarmee je vlot en comfortabel door de stad beweegt op weg naar school, werk, familie of vrienden.

In een ander prijssegment vindt je de Giant DailyTour E+. Deze e-bike met automatische ondersteuning heeft onder meer een onzichtbare accu en navigatiemogelijkheden. Een stadsfiets kunnen wij met een Sync Drive voorwielmotor (30 Nm) uitvoeren. Met deze lichtere aandrijving is de elektrische fiets Giant geschikt voor kortere stadsritten of een rustig fietstochtje.

Bekijk ons assortiment

Wat zeggen onze klanten

Wat een fijne winkel. Ruim assortiment aan elektrische fietsen, kennis van zaken en goede service.

Jan Matthijs

Bij Hoogeveen een elektrische fiets aangeschaft waarbij het advies, persoonlijke benadering en de nagekomen afspraken erg goed zijn overgekomen.

Henk

Er wordt veel tijd voor je genomen om alles uit te leggen bij een keuze voor een fiets kopen. De fietsen waren snel leverbaar, en binnen een week konden we fietsen.

Petra

Hoogeveen Fietsbeleving

Contactgegevens

Goudvlinderstraat 2-4
2805 KL Gouda
» Routeplanner

TELEFOON 0182 - 513 189
E-MAIL info@hoogeveen-gouda.nl

Openingstijden

DINSDAG: Winkel open van 08:30 tot 17:00 uur. Werkplaats tot 18.00 uur
WOENSDAG: Winkel open van 08:30 tot 17:00 uur. Werkplaats tot 18.00 uur
DONDERDAG: Winkel open van 08:30 tot 17:00 uur. Werkplaats tot 18.00 uur
VRIJDAG: Winkel open van 08:30 tot 17:00 uur. Werkplaats tot 18.00 uur
ZATERDAG: Winkel en werkplaats open van 08:30 tot 17:00 uur.

Neem contact opBeleef onze showroom

Uit ervaring weten we dat fietsen goed bevallen wanneer mensen ze eerst uitproberen in de winkel. Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Kom dan vooral langs in onze mooie showroom voor een échte fietsbeleving!

Kom langs in onze showroom