Doorgaan naar inhoud

Sale - Korting op E-bikes

Sale - Korting op E-bikes

 

Elektrische fiets QWIC overtuigt

GRATIS VERZENDING

Bij onderdelen vanaf €100,-

PROEFRIT

Kom snel eens langs!

SHOWROOM

Bezoek onze showroom

TWEEWIELERWINKEL

Van het jaar 2021

In de snelgroeiende sector van de e-bikes ziet de welwillende opstapper tegenwoordig door de bomen het bos niet meer. Aanbieders buitelen over elkaar heen met de wildste beloften, die in de praktijk vaak tegenvallen. Maar op één merk kan men door louter vakmanschap blind vertrouwen: elektrische fiets QWIC.

Hoogeveen Fietsbeleving is zozeer onder de indruk van de bekwaamheid van deze Nederlandse fabrikant, dat we verschillende series aanbieden en ons in hun merk hebben gespecialiseerd. Of u nou een fiets zoekt om elke dag mee naar het werk te rijden, mooie tochten door de hei te maken of de stad mee door te crossen: elk doel vaart beter met een elektrische fiets QWIC.

Neem contact op

Elektrische fiets QWIC is Laaglands toekomstdroom

Waar kan je beter je fiets vandaan halen, dan ’s werelds fietsland nummer één? De diepe liefde die Nederland koestert voor de tweewieler, voel je in de productie van de QWIC elektrische fiets. De producent is serieus bezig met zijn passie, ambitieus zelfs. Op hun website zien we hoe de mensen daar de fiets zien als dé oplossing voor het mobiliteitsprobleem in moderne steden en dichtbevolkte landen, zoals Nederland. De 20ste eeuw was voor de auto, de 21ste eeuw wordt befietst. Wie dan in de Rolls-Royce van de toekomst wil genieten, houdt de elektrische fiets QWIC in het oog.

Elektrische fiets QWIC blinkt uit op alle terreinen

Een kernwaarde van de QWIC elektrische fiets is ambacht. Van kop tot staart zetten de Amstelveense fabrikanten het zelf in elkaar en elk deeltje van een derde partij wordt grondig getest op de beste kwaliteit. De fietsen hebben een lichtgewicht aluminium frame, die wendbaarheid garandeert. Met inwendige versterkingen lijdt de stevigheid daar echter niet onder. Daarnaast is design een belangrijk punt voor een QWIC elektrische fiets. Zo past dit voertuig voor elke gelegenheid, in elke context. Daartoe zijn ook verschillende series ontwikkeld: de Performance serie is voor de sportieve gebruiker ontworpen, de Urban-serie voor een gebruiker voor wie de prijs-kwaliteit verhouding het belangrijkst is. Voor meer informatie, is hier een handig overzicht.

De Premium serie voor wendbare levensgenieters

Eén serie van de QWIC elektrische fiets is wel heel speciaal: het is de Premium serie, elegant zoals geen ander. Met de keuze uit een middenmotor van zowel Bafang als Brose, is er voor elke werkafstand of uitstaplengte een Premium-model te vinden. Die doet tegelijkertijd geen enkele concessie aan uitstraling of comfort. De MN7 bijvoorbeeld. Deze fiets heeft een onzichtbare accu en een naafversnelling die het grootste gemak levert. De stille motor verzekert een geruisloze passage naar uw bestemming. Daarmee is de MN7 kenmerkend voor de kwaliteit van de elektrische fiets QWIC.

Elektrische fiets QWIC verleidt

Eén feit bewijst als geen ander de kwaliteit van de QWIC elektrische fiets: de mensen die de fiets zelf ontwerpen, rijden met hun QWIC-fiets naar het werk. Mocht u ook nieuwsgierig zijn naar die QWIC kan zijn in uw leven? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wie weet krijgt uw leven binnenkort een enorme elektrische boost!

Bekijk ons assortiment

Wat zeggen onze klanten

Wat een fijne winkel. Ruim assortiment aan elektrische fietsen, kennis van zaken en goede service.

Jan Matthijs

Bij Hoogeveen een elektrische fiets aangeschaft waarbij het advies, persoonlijke benadering en de nagekomen afspraken erg goed zijn overgekomen.

Henk

Er wordt veel tijd voor je genomen om alles uit te leggen bij een keuze voor een fiets kopen. De fietsen waren snel leverbaar, en binnen een week konden we fietsen.

Petra

Hoogeveen Fietsbeleving

Contactgegevens

Goudvlinderstraat 2-4
2805 KL Gouda
» Routeplanner

TELEFOON 0182 - 513 189
E-MAIL info@hoogeveen-gouda.nl

Openingstijden

DINSDAG: Winkel open van 08:30 tot 17:00 uur. Werkplaats tot 18.00 uur
WOENSDAG: Winkel open van 08:30 tot 17:00 uur. Werkplaats tot 18.00 uur
DONDERDAG: Winkel open van 08:30 tot 17:00 uur. Werkplaats tot 18.00 uur
VRIJDAG: Winkel open van 08:30 tot 17:00 uur. Werkplaats tot 18.00 uur
ZATERDAG: Winkel en werkplaats open van 08:30 tot 17:00 uur.

Neem contact opBeleef onze showroom

Uit ervaring weten we dat fietsen goed bevallen wanneer mensen ze eerst uitproberen in de winkel. Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Kom dan vooral langs in onze mooie showroom voor een échte fietsbeleving!

Kom langs in onze showroom