Doorgaan naar inhoud

Sale - Korting op E-bikes

Sale - Korting op E-bikes

 

Hybride en trekking fietsen

GRATIS VERZENDING

Bij onderdelen vanaf €100,-

PROEFRIT

Kom snel eens langs!

SHOWROOM

Bezoek onze showroom

TWEEWIELERWINKEL

Van het jaar 2021

Specialist

Wij zijn specialist in hybride en trekking fietsen. Zoekt u een fiets om dagelijks en recreatief langere afstanden mee af te leggen? Dan is dit de juiste keus. Deze fietsen hebben een laag gewicht en lichtlopende onderdelen zodat u met minder inspanning uw kilometers fietst.

Wij hebben KogaStevens en Gazelle in ons assortiment met ieder hun specifieke rijeigenschappen.

Plan een proefrit

Sportief of comfortabel

De hybride en trekking fietsen kunnen we simpelweg indelen in twee gebruiksgroepen. De sportieve hybride en trekking fietsen, waaronder de crosshybrides en fitnessbikes, en de comfortabele hybride en trekking fietsen. Het grootste verschil zit in de zithouding van de fiets. Wilt u vooral snel en sportief uw fietsrit afleggen dan is de beste keus een sportieve hybride of trekking fiets. Draait het wat minder om snelheid en meer om comfort dan is de beste keus een comfortabele hybride of trekking fiets.

Welke hybride of trekking fiets het beste bij u past? Maak een afspraak voor een proefrit en persoonlijke fietsmeting op maat.

Beleef onze showroom

Uit ervaring weten we dat fietsen goed bevallen wanneer mensen ze eerst uitproberen in de winkel. Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Kom dan vooral langs in onze mooie showroom voor een échte fietsbeleving!

Kom langs in onze showroom