Doorgaan naar inhoud

Sale - Korting op E-bikes

Sale - Korting op E-bikes

 

Leerling Fietstechnicus BBL

Kom werken bij Hoogeveen Fietsbeleving, dè specialist in e-bikes! We streven naar de hoogste kwaliteit, klantvriendelijkheid en service. Wanneer je bij Hoogeveen Fietsbeleving aan de slag gaat kom je terecht bij de beste fietsenwinkel van Nederland en België! Je werkt met de mooiste fietsen, en je krijgt de kans om het vak van fietstechicus te leren!

Je gaat aan de slag bij dé specialist op het gebied van e-bikes. We zijn gevestigd in Gouda en werken met grote merken als Koga, Gazelle, Kalkhoff, Stevens, Riese & Müller en Stromer. Je komt 4 dagen werken en gaat 1 dag naar school.

  Solliciteer nu

Wat ga je doen:

Als leerling fietstechnicus ga je aan de slag met het assisteren van onze fietsspecialisten bij het uitvoeren van reparaties en servicebeurten. Ook zal zelfstandig aan de slag gaan met reparaties of het opbouwen van nieuwe fietsen. Dit alles onder professionele begeleiding van onze ervaren leermeester.

Dit vragen we verder:

  • Je bent gestart of wilt starten met de opleiding Fietstechnicus
  • Je bent enthousiast en gemotiveerd om er tegenaan te gaan

  Solliciteer nu

Wie ben jij:

Ben jij een gepassioneerde fietsliefhebber die graag de kneepjes van het vak wil leren? Wil je deel uitmaken van een team dat zich inzet voor de hoogste kwaliteit, klantvriendelijkheid en service in de wereld van e-bikes? Dan is dit jouw kans! Bij Hoogeveen Fietsbeleving, dé specialist in e-bikes, zijn we op zoek naar enthousiaste leerling fietstechnici om ons team te versterken.

  Solliciteer nu

Dit bieden wij jou:

Je wordt onderdeel van een professioneel team met toegewijde collega’s. Er heerst een gezellige sfeer en er wordt hard gewerkt, maar zeker ook gelachen. Ons bedrijf is volop in ontwikkeling, daardoor zijn er doorgroeimogelijkheden. Ook zijn er mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door scholing en workshops.

We bieden je goede arbeidsvoorwaarden zoals:

  • Marktconform salaris.
  • Goede pensioenvoorziening via PMT Pensioenfonds
  • Scholing en ontwikkelingsmogelijkheden
  • Een aantrekkelijke personeelskorting;
  • Een aantal keer per jaar een gezellig personeelsuitje

Ben jij de Fietstechnicus die wij zoeken?

Solliciteer nu