Doorgaan naar inhoud

Sale - Korting op E-bikes

Sale - Korting op E-bikes

 

Persoonlijke metingen

GRATIS VERZENDING

Bij onderdelen vanaf €100,-

PROEFRIT

Kom snel eens langs!

SHOWROOM

Bezoek onze showroom

TWEEWIELERWINKEL

Van het jaar 2021

Een fiets of e-bike kopen is echt maatwerk. Wij beschikken in onze showroom over speciale meetapparatuur (BodyScanning) om u de perfecte fietshouding, en daarmee de juiste framemaat, te adviseren.

Wij meten uw lengte, hoogte van de schouders, hoogte van het bekken en lengte van de armen. Met behulp van de computer wordt, nadat we hebben bepaald welk type fiets en welke zithouding de voorkeur heeft, wat de juiste fietsverhoudingen zijn. Bij aankoop van een (elektrische) fiets wordt deze fietsmeting u geheel gratis aangeboden.

Zit u niet lekker op uw huidige fiets? Deze fietsmeting kunt u uiteraard ook laten uitvoeren op uw bestaande fiets. Voor € 45,- geven wij de garantie op veel meer rijplezier.

Zadelmeting

Ook zo’n last van zadelpijn tijdens het fietsen? Dat is jammer want zadelpijn is echt niet nodig. Met onze zadelmeting is zadelpijn verleden tijd.

Hoe werkt het? De zadelmeting bepaalt de afstand tussen de zitbeenderen, het computersysteem doet de rest. Belangrijk is dat een zadel de 2 zitbotjes goed ondersteunt, dus een zadel moet niet te breed of te smal zijn.

Als de druk op de juiste plek zit zullen de omliggende pezen en zenuwen niet meer worden afgekneld. U krijgt het juiste advies voor de aankoop van een nieuw zadel om altijd van de zadelpijn af te zijn.

Beleef onze showroom

Uit ervaring weten we dat fietsen goed bevallen wanneer mensen ze eerst uitproberen in de winkel. Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Kom dan vooral langs in onze mooie showroom voor een échte fietsbeleving!

Kom langs in onze showroom