Doorgaan naar inhoud

Sale - Korting op E-bikes

Sale - Korting op E-bikes

 

QWIC

GRATIS VERZENDING

Bij onderdelen vanaf €100,-

PROEFRIT

Kom snel eens langs!

SHOWROOM

Bezoek onze showroom

TWEEWIELERWINKEL

Van het jaar 2021

Vind uw QWIC E-bike bij Hoogeveen Fietsbeleving

Op zoek naar een e-bike van QWIC? Kom naar dé Tweewielerwinkel van het jaar 2021 en ga op een e-bike naar huis die helemaal bij u past. Beleef het in onze mooie showroom en laat u vrijblijvend adviseren!

Nu tijdelijk met 5 jaar garantie!
*actievoorwaarden

Specialist in e-bikes

Welkom bij Hoogeveen Fietsbeleving! Wij zijn gespecialiseerd in e-bikes en hebben zowel gangbare als de meest exclusieve merken in onze showroom staan. Allemaal van de allerhoogste kwaliteit. Ook hebben wij vele andere fietsen in ons assortiment, zoals: sportfietsen, mountainbikes, stadsfietsen, transportfietsen en nog veel meer.

Persoonlijk advies en service

Wij streven ernaar dat u op een fiets naar huis gaat die helemaal bij u past. Daarom geven wij u persoonlijk advies en voeren we een speciale bodyscan uit. Ook service verlenen we op hoog niveau. Is uw fiets kapot? Onze deskundige monteurs staan direct voor u klaar. Bovendien kunt u gebruikmaken van onze dienst FietsZeker, zodat u nooit voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Vraag een proefrit aan

Qwic Dutch Design E-bikes

Qwic ontwikkelt zijn elektrische fietsen van begin tot eind. De e-bikes smeden ze met passie, vakmanschap en hoogwaardige componenten. Dit noemt Qwic een sterk staaltje Dutch Craftmanship. Enkel de beste toeleveranciers complementeren de QWIC e-bikes . Elk frame is handgemaakt en uitvoerig getest op kwaliteit, stijfheid en rijeigenschappen. Het lichtgewicht aluminium frame heeft inwendige versterkingen voor verhoogde stijfheid en wendbaarheid. Wat resulteert in de beste elektrische fietsen in de markt.

QWIC Performance Serie

Voor de veeleisende, sportieve fietser
Zeer geschikt voor de veeleisende, sportief ingestelde gebruiker. Ook verkrijgbaar als Speed Pedelec.

QWIC Premium Serie

Design en comfort voorop
De Premium serie biedt lifestyle fietsen met verschillende ondersteuning. Zo is er de keuze uit twee verschillende middenmotoren van Bafang en Brose.

QWIC Urban serie

De perfecte e-stadsfiets
De Urban Serie bestaat uit een viertal e-bikes met een stoer stedelijk karakter, waar balans tussen prijs en kwaliteit centraal staat.

QWIC E-bikes bij Hoogeveen Fietsbeleving

Hoogeveen Fietsbeleving heeft een enorme showroom E-Bikes en is de enige dealer van QWIC E-bikes in Gouda. Uw nieuwe fiets zit hier dus gegarandeerd tussen. Ook profiteert u van:

  • Gratis haal- en brengservice!
  • €200,- servicevoordeel bij Hoogeveen Fietsbeleving
  • Uit voorraad leverbaar!

Uit ervaring weten we dat fietsen goed bevallen wanneer mensen ze eerst uitproberen in de winkel. Bezoek daarom onze showroom om een vrijblijvende proefrit te maken. Ons deskundige team helpt u graag bij de keuze voor uw nieuwe fiets.

Bekijk ons assortiment

Wat zeggen onze klanten

Wat een fijne winkel. Ruim assortiment aan elektrische fietsen, kennis van zaken en goede service.

Jan Matthijs

Bij Hoogeveen een elektrische fiets aangeschaft waarbij het advies, persoonlijke benadering en de nagekomen afspraken erg goed zijn overgekomen.

Henk

Er wordt veel tijd voor je genomen om alles uit te leggen bij een keuze voor een fiets kopen. De fietsen waren snel leverbaar, en binnen een week konden we fietsen.

Petra

Hoogeveen Fietsbeleving

Wilt u graag meer weten of een proefrit komen maken? Kom dan vooral langs in onze mooie showroom voor een échte fietsbeleving! U kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens of uw bericht direct versturen via het formulier.

Contactgegevens

Goudvlinderstraat 2-4
2805 KL Gouda
» Routeplanner

TELEFOON 0182 - 513 189
E-MAIL info@hoogeveen-gouda.nl

Openingstijden

DINSDAG: Winkel open van 08:30 tot 17:00 uur. Werkplaats tot 18.00 uur
WOENSDAG: Winkel open van 08:30 tot 17:00 uur. Werkplaats tot 18.00 uur
DONDERDAG: Winkel open van 08:30 tot 17:00 uur. Werkplaats tot 18.00 uur
VRIJDAG: Winkel open van 08:30 tot 17:00 uur. Werkplaats tot 18.00 uur
ZATERDAG: Winkel en werkplaats open van 08:30 tot 17:00 uur.

Proefrit aanvragen
Beleef onze showroom

Uit ervaring weten we dat fietsen goed bevallen wanneer mensen ze eerst uitproberen in de winkel. Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Kom dan vooral langs in onze mooie showroom voor een échte fietsbeleving!

Kom langs in onze showroom