Doorgaan naar inhoud

Sale - Korting op E-bikes

Sale - Korting op E-bikes

 

Qwic Premium

GRATIS VERZENDING

Bij onderdelen vanaf €100,-

PROEFRIT

Kom snel eens langs!

SHOWROOM

Bezoek onze showroom

TWEEWIELERWINKEL

Van het jaar 2021

Accu in de achterdrager

De Premium e-bikes met achterdrager accu zijn standaard uitgerust met een 375 Wh li-ion accu. Dankzij een state-of-the-art Battery Management System is de accu beschermd tegen zowel zelf- als diepteontlading. De accu is voorzien van One-Key ART approved security waarmee de accu en de fiets met eenzelfde sleutel beveiligd zijn tegen diefstal. De accu beschikt over een USB aansluiting waardoor hij gemakkelijk uitleesbaar is en tevens kan dienen als oplaadstation. Het QWIC accukeuze systeem biedt upgrades van de accucapaciteit: 470 Wh / 625 wh / 735 Wh.

Geintegreerde accu in het frame

De accu van de Premium i modellen is mooi weggewerkt in het frame, waardoor deze haast niet meer zichtbaar is. Deze volledige integratie in het frame zorgt bovendien voor een betere gewichtsverdeling van de e-bike.

Standaard komt deze elektrische fiets met een 400 Wh accu, maar voor een meerprijs van €200,- kun je deze upgraden naar 540 Wh.

Kom langs in onze showroom

Bafang of Brose middenmotor

De meeste Premium MN modellen zijn uitgerust met de Bafang middenmotor. Deze motor biedt een koppel van liefst 80 Nm. Daarnaast is de middenmotor uitgerust met een Gear Shift sensor. Hierdoor heeft de versnellingsnaaf een langere levensduur én biedt de e-bike ook tijdens het schakelen een optimale ondersteuning.

De geruisloze en zeer krachtige middenmotor van Brose is voorzien van een interne riemoverbrenging. Hierdoor biedt de motor een heerlijk soepele overbrenging van haar vermogen. De Brose middenmotor biedt een koppel van liefst 90 Nm

Digitaal display

Dankzij het overzichtelijke digitale display in het midden van het stuur is het zeer eenvoudig om de QWIC Premium e-bikes te bedienen. Met liefst 5 ondersteuningsstanden heb je een ruime keuze om in elke situatie de ideale ondersteuning van de krachtige middenmotor te krijgen.

Full Color LCD display

Speciaal op de Premium i modellen is de implementatie van het nieuwe QWIC full colour LCD display. Deze interface werd samen met Bafang ontworpen en is geheel omgezet in de stijl van QWIC.

Beleef onze showroom

Uit ervaring weten we dat fietsen goed bevallen wanneer mensen ze eerst uitproberen in de winkel. Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Kom dan vooral langs in onze mooie showroom voor een échte fietsbeleving!

Kom langs in onze showroom