Doorgaan naar inhoud

Sale - Korting op E-bikes

Sale - Korting op E-bikes

 

Racefietsen en mountainbikes

GRATIS VERZENDING

Bij onderdelen vanaf €100,-

PROEFRIT

Kom snel eens langs!

SHOWROOM

Bezoek onze showroom

TWEEWIELERWINKEL

Van het jaar 2021

Een wereldmerk

Wielrennen zit hier in het bloed en is een grote passie. Het Groene Hart is ook dé perfecte omgeving om prachtige fietsritten te maken. Met Giant hebben we ook het grootste en bekendste fietsmerk van de wereld in huis. Het merk waarop onze vaderlandse topper Tom Dumoulin zijn wedstrijden wint.

Giant heeft voor iedere wielrenner en mountainbiker de beste fiets. Met ons persoonlijke advies en door onze ervaring weten we voor iedereen ook de juiste fiets te vinden. We kijken goed naar het beoogde gebruik en houden rekening met speciale wensen. Door gebruik te maken van het Bikefitting meetsysteem zorgen wij dat u perfect op de fiets komt te zitten. Betekent dat een korte of langere stuurpen dan wordt dat direct geregeld.

Bekijk ons assortiment

Liv: Door dames, voor dames

Dames kunnen hun hart ophalen bij de fietsen van Liv. Alle ontwerpen en ideeën zijn bedacht door dames met als resultaat prachtige en perfect passende fietsen.

Welke Giant of Liv racefiets of mountainbike past het best bij mij? Maak een afspraak voor een proefrit en een persoonlijke fietsmeting op maat.

Beleef onze showroom

Uit ervaring weten we dat fietsen goed bevallen wanneer mensen ze eerst uitproberen in de winkel. Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Kom dan vooral langs in onze mooie showroom voor een échte fietsbeleving!

Kom langs in onze showroom