Doorgaan naar inhoud

Sale - Korting op E-bikes

Sale - Korting op E-bikes

 

Stevens elektrische fiets kopen

GRATIS VERZENDING

Bij onderdelen vanaf €100,-

PROEFRIT

Kom snel eens langs!

SHOWROOM

Bezoek onze showroom

TWEEWIELERWINKEL

Van het jaar 2021

De Stevens e bike staat bekend om de combinatie van de hoogste kwaliteit, een stabiele wegligging en sportieve rijeigenschappen. De Stevens elektrische fiets is daarmee een hoogwaardige sportieve tweewieler die weinig onderhoud nodig heeft. De functionele fiets wordt aangedreven door een Bosch middenmotor.

De Stevens elektrische fiets is een geheel Duits product, want alle onderdelen zijn ook van Duitse makelij. De in Hamburg ontworpen, ontwikkelde en gebouwde tweewieler wordt aangedreven door het e bike systeem van Bosch. Daarnaast is de Stevens e bike uitgerust met verlichting van Busch & Muller, met spatborden van SKS en versnellingssysteem van Pinion en Rohloff. Bekijk de verschillende modellen van de Stevens elektrische fiets in onze webshop.

Neem contact op

Stevens elektrische fiets

Met de sportieveStevens e bikefietst u vrij gemakkelijk grote afstanden. Door de sportieve eigenschappen, de stabiele wegligging en de krachtige ondersteuning door de Bosch middenmotor rijdt deStevens elektrische fietsheel licht. Het betrouwbare Bosch systeem, de Drive Unit, is in 3 varianten leverbaar: de Active Line Plus, de Performance Line en de Performance Line CX. De Bosch middenmotor word geleverd met een PowerPack accu. Het navigatiesysteem van de Stevens fietsen is ook van Bosch.

Sportieve e bike

De Duitse fabrikant is begonnen met het maken van MTB’s en racefietsen. Die sportieve oorsprong is terug te zien in de Stevens elektrische fiets. Niet alleen de uitstraling is sportief, maar ook de rijeigenschappen. Het succesvolle merk in de sport (baanwielrennen, triatlon en veldrijden) weet de vertaalslag naar de e bike te maken. Functionaliteit, stabiliteit en sportiviteit is de ideale combinatie.

Stevens elektrische fiets: functioneel en weinig onderhoud

De Stevens e bike is een combinatie van licht fietsen en weinig onderhoud. De visie van Stevens Bikes is dat fietsen niet onnodig ingewikkeld moeten zijn. Functionaliteit staat voorop en reparatie, indien nodig, moet eenvoudig zijn. Net als bij elke fiets is onderhoud noodzakelijk bij de Stevens elektrische fiets, maar dat wil Stevens beperken tot een minimum.

Hoogeveen Fietsbeleving heeft een grote collectie e bikes. Naast de Stevens elektrische fiets vindt u bij ons e bikes van Gazelle, Giant, Riese & Müller en Qwic. Net als de Stevens e bike zijn de fietsen van Riese & Müller van Duitse makelij. De innovatieve fietsen van Qwic komen net als de e bikes van Gazelle en Giant van Nederlandse bodem. De elektrische bakfiets van Urban Arrow is ook een Hollands product, terwijl de speed pedelecs van Stromer uit Zwitserland komen.

Wilt u meer informatie over de Stevens e bike? Kom dan langs in de showroom van Hoogeveen Fietsbeleving in Gouda. Jim Hoogeveen richtte in 1991 zijn eigen fietsenzaak op. Als ervaren wielrenner rolde hij de wereld van tweewielers in. Hoogeveen Fietsbeleving is een familiebedrijf. Al snel hielp Tineke, de vrouw van Jim, mee in de winkel. Zoon Jeroen Hoogeveen is nu de eigenaar. Als een echt familiebedrijf bieden wij persoonlijke service. Neem vrijblijvend contact met ons op als u een vraag heeft. Dit kan telefonisch, maar ook via het contactformulier.

Bekijk ons assortiment

Wat zeggen onze klanten

Wat een fijne winkel. Ruim assortiment aan elektrische fietsen, kennis van zaken en goede service.

Jan Matthijs

Bij Hoogeveen een elektrische fiets aangeschaft waarbij het advies, persoonlijke benadering en de nagekomen afspraken erg goed zijn overgekomen.

Henk

Er wordt veel tijd voor je genomen om alles uit te leggen bij een keuze voor een fiets kopen. De fietsen waren snel leverbaar, en binnen een week konden we fietsen.

Petra

Hoogeveen Fietsbeleving

Contactgegevens

Goudvlinderstraat 2-4
2805 KL Gouda
» Routeplanner

TELEFOON 0182 - 513 189
E-MAIL info@hoogeveen-gouda.nl

Openingstijden

DINSDAG: Winkel open van 08:30 tot 17:00 uur. Werkplaats tot 18.00 uur
WOENSDAG: Winkel open van 08:30 tot 17:00 uur. Werkplaats tot 18.00 uur
DONDERDAG: Winkel open van 08:30 tot 17:00 uur. Werkplaats tot 18.00 uur
VRIJDAG: Winkel open van 08:30 tot 17:00 uur. Werkplaats tot 18.00 uur
ZATERDAG: Winkel en werkplaats open van 08:30 tot 17:00 uur.

Neem contact opBeleef onze showroom

Uit ervaring weten we dat fietsen goed bevallen wanneer mensen ze eerst uitproberen in de winkel. Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Kom dan vooral langs in onze mooie showroom voor een échte fietsbeleving!

Kom langs in onze showroom