Doorgaan naar inhoud

Sale - Korting op E-bikes

Sale - Korting op E-bikes

 

Stevens fietsen kopen

GRATIS VERZENDING

Bij onderdelen vanaf €100,-

PROEFRIT

Kom snel eens langs!

SHOWROOM

Bezoek onze showroom

TWEEWIELERWINKEL

Van het jaar 2021

High-end E-bikes

Stevens fietsen kopen doet u bij Hoogeveen Fietsbeleving in Gouda. Stevens laat zien dat elektrische fietsen niet alleen voor oudere mensen ontwikkeld zijn. Met het sportieve en trendy assortiment aan e-bikes speelt Stevens in op de wensen van jong en oud. Stevens fietsen zijn voorzien van hoogwaardige onderdelen van topkwaliteit, een sportieve zithouding, betrouwbare, dynamische Bosch aandrijving en Duitse topkwaliteit voor een eerlijke prijs. Bekijk het assortiment Stevens fietsen op onze website of in onze showroom. Ook voor andere merken zoals Riese & Muller, Gazelle, Koga en Giant kunt u bij ons terecht.

Bekijk assortiment

Stevens fietsen kopen in een fietswinkel met echte fietsexperts

Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over alle Stevens fietsen die wij in onze winkel verkopen. Het assortiment fietsen van Stevens bestaat uit mountainbikes, racefietsen, crossfietsen en fitnessfietsen. Wilt u dat uw dagelijkse ritjes naar bijvoorbeeld werk, de sportschool en de winkel nog sneller verlopen? Kiest u dan voor de Speed pedelec. Deze fiets heeft hydraulische schijfremmen, lucht geveerde voorvork met steekas en een Shimano Deore XT 10 speed versnellingssysteem. Denkt u eraan om Stevens fietsen te kopen, maar heeft u een aantal vraagjes of ontvangt u graag informatie? Onze medewerkers staan u graag te woord. Zowel in de winkel als aan de telefoon. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0182-513189.

Beleef onze showroom

Uit ervaring weten we dat fietsen goed bevallen wanneer mensen ze eerst uitproberen in de winkel. Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Kom dan vooral langs in onze mooie showroom voor een échte fietsbeleving!

Kom langs in onze showroom