Doorgaan naar inhoud

Sale - Korting op E-bikes

Sale - Korting op E-bikes

 
GRATIS VERZENDING

Bij onderdelen vanaf €100,-

PROEFRIT

Kom snel eens langs!

SHOWROOM

Bezoek onze showroom

TWEEWIELERWINKEL

Van het jaar 2021

Verkoopmedewerker (Student/Scholier) 16-20 uur

Kom parttime werken bij Hoogeveen Fietsbeleving, dè specialist in e-bikes! We streven naar de hoogste kwaliteit, klantvriendelijkheid en service. Een prettige en gezellige werksfeer in combinatie met goede resultaten vinden wij belangrijk. En we vertegenwoordigen in onze winkel de mooiste fietsmerken als Koga, Gazelle, Riese & Muller, Kalkhoff, Stevens, Stromer en Urban Arrow!

Je komt te werken in een enthousiast team, waar we voortdurend werken aan ontwikkeling en professionalisering om de klant de laatste trends te kunnen bieden.

Wat ga je doen?

Na een inwerkperiode ga je met je aanstekelijke enthousiasme de klanten adviseren. Eerst over onderdelen en accessoires en als je wat langer in dienst bent ook e-bikes, fietsen en bijpassende accessoires. Je maakt er gewoon iedere keer een feestje van! Ook behandel je vragen per telefoon en e-mail. De webshop bijhouden is voor jou een fluitje van een cent!

Wat vragen wij:

  • Verkopen lijkt je heel leuk
  • Je bent bezig met MBO/HBO of universiteit
  • Je bent een echte aanpakker die de handen uit de mouwen steekt
  • Je hebt sterke communicatieve en sociale vaardigheden
  • Je bent leergierig en vind het leuk om mee te gaan met dealerdagen en workshops
  • Affiniteit met fietsen is gewenst, maar geen pré. Maar het is natuurlijk altijd leuk om met een van je passies te werken.
  • Je bent sowieso op zaterdag beschikbaar en minimaal 16 uur per week
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands

Wat bieden wij:

Je wordt onderdeel van een professioneel team met leuke collega’s. Er heerst een gezellige sfeer en er wordt hard gewerkt, maar zeker ook gelachen. Ons bedrijf is volop in ontwikkeling, daardoor zijn er doorgroeimogelijkheden. Ook zijn er mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door bijvoorbeeld workshops van verschillende fietsmerken.

Salaris:

18 jaar: € 9,00 p.u.

19 jaar  € 10,00 p.u.

20 jaar: € 11,00 p.u.

Vanaf 21 jaar € 13,50 p.u.

Werktijden zijn doordeweeks van 8.30 tot 18.00 uur en zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur. Welke uren we van te voren afspreken komen we ook na, je wordt niet eerder naar huis gestuurd. Daarnaast krijg je ook een aantrekkelijke personeelskorting van 20%. En we gaan uiteraard een paar keer per jaar met elkaar op stap!

Voor vragen kun je contact opnemen met Jeroen Hoogeveen, 06-24654731

Wil je solliciteren? Stuur dan je CV met uitgebreide motivatie naar jeroen@hoogeveen-gouda.nl

 

Solliciteer bij Hoogeveen Fietsbeleving


Maak kennis met ons

Bekijk ons team