Doorgaan naar inhoud

Sale - Korting op E-bikes

Sale - Korting op E-bikes

Blijf mobiel dankzij het FietsZeker pakket!

Blijf mobiel dankzij het FietsZeker pakket!

Stel je voor, 5 jaar garantie op al de cruciale en dure onderdelen van je e-bike. Plus regelmatig een onderhoudsbeurt. Twijfelde je om een e-bike te kopen vanwege de bijkomende, hoge kosten? Dan is die twijfel nu vast geweken. Dankzij het FietsZeker pakket kun je zorgeloos genieten van jouw ideale elektrische fiets en blijf je altijd mobiel.

Volledig ontzorgd fietsen

Wij van Hoogeveen Fietsbeleving hebben het Fiets Zeker pakket geïntroduceerd in Nederland. Veel van onze e-bike klanten maken er graag gebruik van. Op dit moment hebben zo’n 300 klanten het FietsZeker pakket en kunnen daardoor een stuk ontspannener fietsen. “Hoewel we alleen kwalitatief hoogwaardige merken verkopen, raden we onze klanten altijd aan om voor het FietsZeker pakket te gaan. E-bikes hebben immers regelmatig onderhoud nodig. Voor een vast bedrag per maand worden ze 5 jaar lang volledig ontzorgd”, aldus Jeroen Hoogeveen, fietsspecialist bij Hoogeveen Fietsbeleving.

FietsZeker Pakket

Wat houdt het FietsZeker pakket precies in? Er zijn 2 varianten: FietsZeker Goud en FietsZeker Zilver. Bij beide pakketten krijgt je fiets 5 jaar lang 1 keer per jaar een onderhoudsbeurt. Wij nemen contact met je op wanneer het daar tijd voor is. Ook heb je bij beide varianten 5 jaar lang garantie op een defecte accu, motor, display of ander elektrisch onderdeel, inclusief de montage. Het verschil in de beide pakketten zit hem erin dat er bij Goud 5 jaar lang onderdelen worden vervangen en gemonteerd die onderhevig zijn aan slijtage. Daarnaast heb je 5 jaar recht op haal- en brengservice van en naar je huis. Daar betaal je dan ook voor. Goud kost, zonder verzekering tussen de € 14,95 en € 18,95 per maand, afhankelijk van het aankoopbedrag. Zilver is er vanaf € 9,95 per maand.

“Hoewel we alleen kwalitatief hoogwaardige merken verkopen, raden we onze klanten altijd aan om voor het FietsZeker pakket te gaan.”

Vraag een FietsZeker pakket aan

Fietsreparatie

De pakketten hebben eveneens als voordeel dat je bij een onderhoudsbeurt geen arbeidsloon betaald. Dat zit bij het maandbedrag inbegrepen. Verder is het mogelijk om de fietsverzekering FietsVerzekerd aan je pakket toe te voegen. Een logische vervolgstap na de aankoop van een elektrische fiets.

Fietsverzekering

Ook bij FietsVerzekerd kun je kiezen uit verschillende varianten: Diefstal dekking, Casco dekking en Casco plus dekking. Met de Diefstal dekking ben je 5 jaar lang voor de nieuwwaarde van je fiets verzekerd tegen diefstal. Wanneer de fiets uiteindelijk wordt teruggevonden en beschadigd is geldt de dekking eveneens. Met de Casco ben je verzekerd tegen diefstal en schade, wanneer er geen derde in het spel is. Per schadegeval geldt wel een eigen risico van €25,-. Met de Casco plus dekking ben je naast diefstal en schade, verzekerd tegen een defecte motor, display, accu en andere elektrische onderdelen. Jeroen: “Wij raden onze klanten altijd aan om hun fiets te verzekeren. Zeker wanneer het een elektrische fiets betreft die bestaat uit dure onderdelen. Dit kan samen met het FietsZeker pakket, wat dan slechts een paar euro duurder wordt.”

Vraag een FietsZeker pakket aan

Meer informatie over FietsZeker bij Hoogeveen Fietsbeleving

Vorig artikel Het FietsZeker pakket draagt bij aan de ultieme fietsbeleving
Volgend artikel Testdag Giant Race en Mountainbike 9 juni