Doorgaan naar inhoud

E-bike Inruilweken tot € 2000 gegarandeerde inruil! | Klanten beoordelen ons met een 8,9

E-bike Inruilweken tot € 2000 gegarandeerde inruil! | Klanten beoordelen ons met een 8,9

Het FietsZeker pakket draagt bij aan de ultieme fietsbeleving

Het FietsZeker pakket draagt bij aan de ultieme fietsbeleving

Je hebt al 2 jaar een e-bike en inmiddels heb je over de mooiste fietspaden van Nederland wel een keer gereden. Dan gaat tot je grote frustratie de accu kapot. Eén, je kunt niet meer fietsen en twee, een accu is behoorlijk duur. Die € 600,- haal je niet even uit je binnenzak. Bij Hoogeveen Fietsbeleving hebben we veel van dergelijke verhalen gehoord. Daarom hebben we speciaal voor onze klanten het FietsZeker pakket geïntroduceerd. “We hebben al jarenlang ervaring met het repareren en onderhouden van elektrische fietsen. Hierdoor weten we dat een elektrische fiets complexer in elkaar zit dan bijvoorbeeld een stadsfiets. Dat hij jaarlijks onderhouden wordt is noodzakelijk”, aldus Jeroen Hoogeveen, fietsspecialist bij Hoogeveen Fietsbeleving.

“Dankzij het FietsZeker pakket kunnen klanten hun fiets laten repareren zonder onvoorziene kosten. Ze weten altijd waar ze aan toe zijn.”

Vraag een FietsZeker pakket aan

E-bike motor en accu

Een e-bike bestaat uit een aantal cruciale onderdelen die zeer prijzig zijn. Allereerst de motor, die voor, in het midden of achterin de fiets kan zitten. Hoewel wij de beste motoren in ons assortiment hebben, waaronder Bosch en Yamaha, kan er toch weleens een storing plaatsvinden. De accu is eveneens een belangrijk onderdeel. Deze bepaalt hoeveel kilometer je kunt rijden met je fiets. De meeste van onze accu’s zijn voorzien van hoogwaardige lithium batterijen. Toch kan er in de accu, of je de fiets nu veel of weinig gebruikt, defect gaan. Bij de motor en accu hoort een display. Hierop kun je onder andere zien welke ondersteuningsstand je hebt en hoeveel batterij je hebt. Ook hierbij kunnen storingen optreden.

Fiets laten repareren

Storingen en defecten zijn natuurlijk altijd vervelend en willen we graag voorkomen. Maar dat kan helaas niet altijd. Dan is aan ons de taak om dit zo goed mogelijk op te lossen, zodat jij nog steeds met plezier kunt blijven fietsen. Uiteraard krijg je een elektrische leenfiets mee wanneer de fiets bij ons is voor onderhoud. Jeroen: “Dankzij het FietsZeker pakket kunnen klanten hun fiets laten repareren zonder onvoorziene kosten. Ze weten altijd waar ze aan toe zijn.”

Het beste voor onze klanten

We hebben het FietsZeker pakket eveneens in het leven geroepen omdat we altijd het beste willen voor onze klanten. Het is belangrijk om ervoor ze te zijn als ze problemen hebben. Dan voelen ze zich gehoord. “Eind 2016 hebben we alle FietsZeker klanten een kaart gestuurd met een leuke fietsroute erbij. Op onze kosten mochten ze een kopje koffie en een gebakje nuttigen in een mooi restaurant. Ook reiken we weleens prijzen uit. Deze kleinigheidjes worden zeer gewaardeerd door onze klanten. Bovendien vinden wij het erg leuk om hen iets te geven. We zijn dankbaar dat ze klant bij ons zijn!”

Vraag een FietsZeker pakket aan

Meer informatie over FietsZeker bij Hoogeveen Fietsbeleving

Vorig artikel Hoogeveen Classic Toertocht
Volgend artikel Blijf mobiel dankzij het FietsZeker pakket!