Doorgaan naar inhoud

Sale - Korting op E-bikes

Sale - Korting op E-bikes

Duurzaam omgaan met je e-bike? Zo doe je dat!

Duurzaam omgaan met je e-bike? Zo doe je dat!

Een e-bike kopen via internet. Misschien is het goedkoper, maar goedkoop is altijd duurkoop. Zeker als het een elektrische fiets betreft. Gaat er een onderdeel kapot? Dan ben je al gauw honderden euro’s kwijt en waarschijnlijk een stuk duurder uit dan wanneer je hem gekocht hebt bij een betrouwbare e-bike specialist. “Voor de duurzaamheid van je e-bike is het zo belangrijk om hem regelmatig langs te brengen bij de fietsspecialist voor een onderhoudsbeurt! Dan gaat hij een stuk langer mee”, aldus Jeroen Hoogeveen, van Hoogeveen Fietsbeleving.

“Als mensen een e-bike bij ons kopen, kopen ze tegelijkertijd een deel van onze vakkundige kennis erbij.”

Vraag een FietsZeker pakket aan

Fietsreparatie

Bij Hoogeveen Fietsbeleving hebben wij ons gespecialiseerd in de A-merken onder de e-bikes: Giant, Gazelle, Koga, Riese & Müller, Stevens, Stromer, Cortina en Urban Arrow. In onze werkplaats, het kloppend hart van ons bedrijf, lopen zeer technische monteurs rond die alles weten over deze fietsen en de specifieke onderdelen. Denk aan de motor, de accu en de display. Dagelijks houden ze zich bezig met fietsreparatie en regelmatig volgen ze trainingen om hun kennis over elektrische fietsen bij te spijkeren. Als het aan hen ligt, wordt elke defecte e-bike of e-bike die onderhoud nodig heeft, weer zo goed als nieuw. “Wij zijn altijd volledig op de hoogte van de nieuwste technieken op gebied van elektrische fietsen. Als mensen een e-bike bij ons kopen, kopen ze tegelijkertijd een deel van onze vakkundige kennis erbij.”

FietsZeker pakket

Uiteraard krijg je 2 jaar garantie op de e-bike onderdelen. Maar storingen, defecten en slijtage komen vaker voor na die tijd, omdat je de fiets dan al langer gebruikt. Daarom hebben wij een oplossing voor onze klanten: het FietsZeker pakket. Voor een vast bedrag per maand krijg je 5 jaar lang een jaarlijkse onderhoudsbeurt en garantie op onderdelen die aan vervanging toe zijn. Jeroen: “Het FietsZeker pakket is echt de moeite waard. Klanten worden 5 jaar lang ontzorgd én ze komen nooit voor verrassingen te staan, zoals onvoorziene kosten voor een defecte accu of motor. Voor een paar euro extra kun je je zelfs verzekeren. Dit alles hebben wij mogelijk gemaakt om onze klanten een ultieme fietsbeleving te garanderen!”

Vraag een FietsZeker pakket aan

Meer informatie over FietsZeker bij Hoogeveen Fietsbeleving

Vorig artikel FietsZeker Zilver of FietsZeker Goud?
Volgend artikel Hoogeveen Classic Toertocht