Doorgaan naar inhoud

Sale - Korting op E-bikes

Sale - Korting op E-bikes

FietsZeker Zilver of FietsZeker Goud?

FietsZeker Zilver of FietsZeker Goud?

Als je een e-bike koopt bij Hoogeveen Fietsbeleving, kun je direct het FietsZeker pakket afnemen. Voor een klein vast bedrag per maand heb je 5 jaar lang recht op een jaarlijkse onderhoudsbeurt en garantie op defecte onderdelen. En dit alles wordt ook nog gedaan door vakkundige e-bike specialisten! Heb je een tweedehands e-bike? Daarvoor geldt hetzelfde. “We bieden twee varianten aan van het FietsZeker pakket: FietsZeker Zilver en FietsZeker Goud. Zo kunnen we een brede doelgroep bedienen”, aldus Jeroen Hoogeveen, e-bike adviseur bij Hoogeveen Fietsbeleving. Wanneer ga je voor zilver en wanneer voor goud?

“Met FietsZeker Goud kunnen klanten gewoon thuisblijven. We maken een afspraak voor de Haal- en brengservice en ze hoeven vervolgens nergens meer aan te denken.”

Vraag een FietsZeker pakket aan

Haal- en brengservice

Welk pakket je ook kiest, het verhoogt je fietsplezier. Dat is een ding wat zeker is. Je kunt jarenlang onbezorgd de mooiste tochten maken op je e-bike. Toch zit er wel enig verschil tussen de pakketten. Bij FietsZeker Goud, heb je naast jaarlijkse onderhoudsbeurten en garantie op defecte onderdelen, recht op vervanging van onderdelen en montage buiten de onderhoudsbeurt om. Bovendien zit er een fietsophaal service bij. Wij halen je fiets op bij je thuis en brengen hem na de onderhoudsbeurt weer terug. In de tussentijd krijg je een leenfiets zodat je toch mobiel blijft. “Met FietsZeker Goud kunnen klanten gewoon thuisblijven. We maken een afspraak voor de fietsophaal service en ze hoeven vervolgens nergens meer aan te denken. Klanten met dit pakket zijn hier erg blij mee”, aldus Jeroen.

Fietsreparatie

De prijs die je betaalt voor het FietsZeker pakket is afhankelijk van de prijs die je betaalt voor de fiets die je uitkiest én de fietsverzekering. Wel weet je zeker dat er bij FietsZeker Goud nooit kosten bijkomen. Bij FietsZeker Zilver is dit wel het geval. Je betaalt namelijk voor de onderdelen die vervangen moeten worden tijdens een onderhoudsbeurt. Een fietsreparatie buiten de onderhoudsbeurt om brengen we ook in rekening. Zowel de onderdelen als het arbeidsloon. Jeroen: “Beide pakketten hebben voordelen, bij Goud heb je alleen nog meer zekerheid dan wanneer je voor Zilver kiest. Het is aan de klant welk pakket hij het prettigst vindt. In ieder geval dragen beide pakketten enorm bij aan het fietsplezier van de klant.”

Vraag een FietsZeker pakket aan

Meer informatie over FietsZeker bij Hoogeveen Fietsbeleving

Vorig artikel Op zoek naar een serieuze, deskundige e-bike specialist?
Volgend artikel Duurzaam omgaan met je e-bike? Zo doe je dat!