Doorgaan naar inhoud

E-bike Inruilweken tot € 2000 gegarandeerde inruil! | Klanten beoordelen ons met een 8,9

E-bike Inruilweken tot € 2000 gegarandeerde inruil! | Klanten beoordelen ons met een 8,9

Maatregelen tegen Coronavirus

Maatregelen tegen Coronavirus

Hoogeveen Fietsbeleving volgt het nieuws omtrent de uitbraak van het Coronavirus op de voet. Wij willen u en onze medewerkers zoveel mogelijk beschermen en volgen alle richtlijnen van het RIVM. In onze winkel hebben we diverse extra hygiëne maatregelen getroffen om besmetting te voorkomen.

Houd 1,5 meter afstand is de belangrijkste maatregel. Bij onze balie staan lijnen. Wij vragen u vriendelijk om de 1,5 meter afstand tussen uzelf en onze medewerkers of andere klanten ook te respecteren. Daarnaast maken wij geregeld de balies, pinautomaat en o.a. deurklinken schoon en vragen wij vriendelijk om onze werkplaats niet meer te betreden. Ook nemen wij uit voorzorg geen contant geld meer aan.

Om de 1,5 meter afstand ook te bewaren kunnen wij helaas ook onze BodyScanning fiets- en zadelmeting de komende tijd niet meer gebruiken.

Wij hopen u de komende periode op een veilige manier van dienst kunnen zijn. Mocht u het toch te riskant vinden om naar de winkel te komen maak dan GRATIS gebruik van onze haal-en brengservice voor uw fiets. Het onderhoud of de reparatie aan u fiets is vaak al binnen 1 dag geregeld!

Vorig artikel Private Shopping
Volgend artikel Hoeveel kost een e-bike en hoe werkt leasen?