Doorgaan naar inhoud

E-bike Inruilweken tot € 2000 gegarandeerde inruil! | Klanten beoordelen ons met een 8,9

E-bike Inruilweken tot € 2000 gegarandeerde inruil! | Klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een serieuze, deskundige e-bike specialist?

Op zoek naar een serieuze, deskundige e-bike specialist?

De aanschaf van een e-bike is anders dan van een stadsfiets. Hij is relatief duurder en bestaat uit geavanceerde technische onderdelen, zoals een motor, een accu en een display. En ook hierin bestaan talloze verschillen. Is er wat met je fiets? Dan kun je er dus niet mee aankomen bij de eerste de beste fietsenmaker. Je moet dan echt zijn bij een serieuze, deskundige e-bike specialist. “Wij hebben jarenlang ervaring met de verkoop, de service en het onderhoud van e-bikes. Hierdoor weten we dat zo’n fiets complex in elkaar zit en meer service en onderhoud nodig heeft”, aldus Jim Hoogeveen, eigenaar van Hoogeveen Fietsbeleving.

“We zitten vlak naast het Goudse Hout, dus onze klanten krijgen altijd een goede indruk van hun toekomstige fietsplezier!”

Keuze van de e-bike

Op onze website kun je zien welke kwalitatief hoogwaardige merken wij hebben in onze fietsenwinkel. Als e-bike specialist helpen wij je graag de e-bike uitkiezen die bij jou past. Wil je lange of korte ritten rijden? Fiets je graag extra snel? Houd je van ritten door de heuvels? Wil je extra gemakkelijk hellingen op kunnen fietsen? Is het belangrijk dat je je kinderen ermee kunt vervoeren? Dergelijke vragen stellen we om onder andere te bepalen welk merk het beste bij je past, welke motor geschikt is (voor, midden of achterwiel), welke accu geschikt is en wat voor sensor je nodig hebt (kracht of rotatie). We houden hierbij ook rekening met je persoonlijke smaak. Uiteraard mag je een mooie proefrit maken. Jim: “We zitten vlak naast het Goudse Hout, dus onze klanten krijgen altijd een goede indruk van hun toekomstige fietsplezier!”

Vraag een FietsZeker pakket aan

Toekomstige fietsplezier

Net zoals bij onze andere fietsen doen we bij de aanschaf van een e-bike een gratis bodyscanning. Dit houdt in dat we je opmeten zodat we de juiste e-bike, framemaat en de beste zithouding kunnen adviseren. Ook monteren we eventuele bijpassende accessoires en maken we je fiets gratis rijklaar. In onze showroom hebben we talloze handige accessoires in diverse kleuren die passen bij je e-bike. Denk aan kinderzitjes, snelbinders, fietstassen, bidonhouders, pompen, minitools, et cetera.

Instructies voor de e-bike

Heb je de keuze voor jouw ideale fiets met eventueel bijbehorende accessoires gemaakt? Voordat we je hiermee feliciteren geven we je uitleg en instructies voor je e-bike. Zo leggen we uit hoe je de accu kunt opladen, hoe je de bandenspanning controleert, hoe je de versnellingen gebruikt, hoe het zit met de garantie en welke zaken van invloed zijn op de actieradius. Denk aan de buitentemperatuur, tegenwind, het soort terrein en het totale gewicht dat de e-bike moet dragen.

Fietsreparatie

Een e-bike die veel gebruikt wordt, heeft regelmatig onderhoudsbeurt of een fietsreparatie nodig. Ook is de accu na ongeveer 4 of 5 jaar toe aan vervanging, want elk jaar gaat de actieradius zo’n 5 procent achteruit. Als je bij ons een e-bike koopt raden we je daarom aan het FietsZeker pakket bij ons af te nemen. Zo’n 300 klanten hebben inmiddels bij ons dit pakket gekocht. In het blog ‘Blijf mobiel dankzij het FietsZeker pakket!’ kun je lezen wat het FietsZeker pakket precies inhoudt. Jim: “Onze deskundige monteurs weten alles over elektrische fietsen en zorgen ervoor dat onze klanten er weer fluitend op kunnen wegrijden!”

Vraag een FietsZeker pakket aan

Meer informatie over FietsZeker bij Hoogeveen Fietsbeleving

Vorig artikel E-bike Testdag zaterdag 13 april
Volgend artikel FietsZeker Zilver of FietsZeker Goud?