Doorgaan naar inhoud

Sale - Korting op E-bikes

Sale - Korting op E-bikes

 

E-bike motoren

GRATIS VERZENDING

Bij onderdelen vanaf €100,-

PROEFRIT

Kom snel eens langs!

SHOWROOM

Bezoek onze showroom

TWEEWIELERWINKEL

Van het jaar 2021

Bosch middenmotor

De middenmotor van Bosch is mateloos populair. En dat is natuurlijk ook niet zonder reden want de Bosch middenmotor is de stilste middenmotor in de markt. Daarnaast heeft de motor ook perfecte rijeigenschappen, een stabiel rijgedrag en kun je ook makkelijk zonder ondersteuning rijden.

De Bosch middenmotor kent een aantal uitvoeringen. De Active Line is grofweg geschikt voor stads- en toergebruik, de Performance Line voor sportiever gebruik. Daarnaast biedt Bosch een aantal accu's en zijn er meerdere displays.

Lees meer over de Bosch Middenmotor

Voorwielmotor

E-bikes met een voorwielmotor zijn over het algemeen goed geschikt voor kortere fietsritten op vlak terrein. De aandrijving komt vanuit het voorwiel en wordt gestuurd door een rotatiesensor. De fiets wordt als het ware vooruit getrokken.

Wanneer u weinig kracht heeft of met minimale inspanning maximale ondersteuning wilt krijgen, dan is dit type e-bike de beste keus. De beperkte actieradius en het slipgevaar van het voorwiel kunnen als nadeel worden gezien.

Achterwielmotor

E-bikes met een achterwielmotor zijn geschikt voor alle afstanden en alle terreinen. De aandrijving komt vanuit het achterwiel en wordt gestuurd door een krachtsensor waardoor de ondersteuning zeer nauwkeurig en natuurlijk aanvoelt. De achterwielmotor is tevens een hele stille en krachtige motor.

Dit type e-bike wordt altijd uitgevoerd met een derailleursysteem waardoor die ook zeer geschikt is voor heuvelachtig terrein. De gewichtsverdeling en de hogere aanschafwaarde kunnen als nadeel worden gezien.

Bekijk onze accessoires

Beleef onze showroom

Uit ervaring weten we dat fietsen goed bevallen wanneer mensen ze eerst uitproberen in de winkel. Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Kom dan vooral langs in onze mooie showroom voor een échte fietsbeleving!

Kom langs in onze showroom