Doorgaan naar inhoud

Sale - Korting op E-bikes

Sale - Korting op E-bikes

Waarom een e-bike? De 5 meest voorkomende redenen

Waarom een e-bike? De 5 meest voorkomende redenen

Waarom een e-bike? Een vraag die regelmatig gesteld wordt. Zeker nu de elektrische aandrijving steeds populairder wordt. Niet alleen onder mensen op leeftijd, maar ook onder jongere mensen. “De e-bike heeft de toekomst. Ieder jaar verkopen we er meer. Ook wordt het aanbod steeds uitgebreider”, aldus Jeroen Hoogeveen van e-bike specialist Hoogeveen Fietsbeleving.

Bekijk alle e-bikes Plan een proefrit

1. Comfortabel fietsen

Heb je weinig kracht in je benen? Of een wat mindere conditie? Dan is een e-bike een ideale oplossing. Je kunt je fietsplezier dat je voorheen had weer terughalen. Doordat het een stuk gemakkelijker fietst, geeft dat je nóg meer plezier. Het is net alsof het vanzelf gaat. Je kunt gemakkelijk 50 kilometer op een dag fietsen.

2. Snel van A naar B rijden

Met een elektrische fiets kom je veel sneller aan op afspraken dan met een gewone fiets. Dit scheelt een hoop tijd. Bovendien hoef je minder inspanning te verrichten. Zo arriveer je niet bezweet of buiten adem op plaats van bestemming als er een harde tegenwind staat.

3. Files vermijden

Veel mensen doen het al: de auto laten staan en met de elektrische fiets naar het werk. Als je werk bijvoorbeeld 30 kilometer verderop is, is dit een prima optie. Het is duurzaam en het scheelt onnodig lang in de file staan. Bovendien is het nog sportief ook! Je bent lekker in beweging. Met de Speed pedelec kun je wel 45 kilometer per uur rijden.

4. Lange afstanden fietsen

Altijd al een keer op fietsvakantie gewild? Maar zag je op tegen de hoeveelheid moeite die het je kost? Met een e-bike kun je gemakkelijk vele kilometers op een dag fietsen. En dan ben je niet eens te moe om ’s avonds je tent op te zetten op de camping. Een milieuvriendelijke, sportieve manier van vakantie vieren.

5. Modieuze verschijning

Er zijn e-bikes die een prachtig design hebben. Ze zijn strak en mooi afgewerkt. Met name de e-bikes van het Nederlandse merk Qwic. De ontwerpers hebben extra veel aandacht besteed aan het uiterlijk van de fiets. Daar wil je mee gezien worden. Ook de Urban Arrows zijn heel leuk om te zien. Het oogt gezellig als je kinderen voor in de bak zitten.

Proefrit maken?

Waarom een e-bike? Deze vraag is natuurlijk het beste te beantwoorden als je een proefrit komt maken. Naast onze showroom ligt het Goudse Hout. Een prachtig park waar je een mooie fietstocht kunt maken. Meld je hier vrijblijvend aan voor een proefrit.

Bekijk alle e-bikes Plan een proefrit

Vorig artikel Hoe werkt laden en onderhoud bij een elektrische fiets?
Volgend artikel Welke soorten e-bikes zijn er?