Doorgaan naar inhoud

Sale - Korting op E-bikes

Sale - Korting op E-bikes

Welke soorten e-bikes zijn er?

Welke soorten e-bikes zijn er?

Bij Hoogeveen Fietsbeleving hebben we verschillende soorten e-bikes in ons assortiment van 9 toonaangevende A-merken. Allen hebben ze hun eigen speciale eigenschappen, die wij als e-bike specialist precies kunnen benoemen. In dit blog bespreken welke soorten e-bikes er zijn.

Wij leveren e-bikes van de merken Gazelle, Giant, Koga, Qwic, Riese & Müller, Stevens, Stromer, Cortina en Urban Arrow. Deze merken hebben diverse soorten e-bikes in hun collectie.

Bekijk alle e-bikes Neem contact op

Bakfietsen

De elektrische bakfietsen zijn van het merk Urban Arrow. De bakfiets ‘Urban Arrow Family’ is uitermate geschikt voor gezinnen die in een stedelijke omgeving wonen. Hier kun je je kinderen snel en veilig mee naar school of de oppas brengen. De fiets heeft een licht aluminium frame, waardoor hij heel licht fietst. Ook kun je er allerlei accessoires op aanbrengen. Denk aan een waterbestendige regenhuif, zodat je kinderen droog blijven als het regent.

Naast de Urban Arrow Family hebben we de Urban Arrow Shorty en de Urban Arrow Cargo. Beiden zijn geschikt om spullen mee te transporteren van A naar B. De Arrow Cargo is zeer geschikt voor zakelijke doeleinden.

Hybride fietsen

Een hybride fiets is een kruising tussen een sportfiets en een stadsfiets. Hij is geschikt voor dagelijks korte tochtjes en recreatieve langere afstanden. We hebben hybrides van Stevens, Gazelle en Koga.

Trekking fietsen

Ben je van plan om lange tochten te maken? Dan raden we je een trekking fiets aan. Onze trekking fietsen hebben lichtlopende onderdelen en een laag gewicht. Zo kun je met minder inspanning vele kilometers fietsen. We hebben trekking fietsen van Stevens en Koga.

Sportfietsen

Ook onder de e-bikes zijn er sportieve varianten van de merken Koga, Stevens en Gazelle. We hebben bijvoorbeeld fietsen met fitnessmogelijkheden. Hiermee kun je bepaalde doelen stellen die je wilt behalen. We leveren ook elektrische mountainbikes. Deze zijn ideaal voor fietstochten door de Alpen.

Speed pedelecs

Wil je extra snel kunnen fietsen? Dan is een speed pedelec de oplossing. Deze fiets is zeer snel. De normale e-bike behaalt een snelheid van maximaal 25 kilometer per uur. De speed pedelec kan tot wel 45 kilometer per uur rijden. Hier heb je echter wel een brommerbewijs voor nodig, een kenteken en een helm. Met name mensen die elke dag in de file staan kiezen voor deze fiets. Het kan veel tijd besparen en bovendien ben je sportief bezig. Wij leveren speed pedelecs van de merken Riese & Müller en Stromer.

Stadsfietsen

Rijd je vooral korte afstanden om boodschappen te doen? Of omdat je werk heel dichtbij is? Dan kun je gaan voor een elektrische stadsfiets. Het voordeel van een elektrische stadsfiets is dat je heerlijk, comfortabel rijdt. Misschien pak je nu liever de bus met tegenwind, omdat je anders bezweet aankomt op je afspraak. Met een elektrische stadsfiets is dat verleden tijd. Wij leveren stadsfietsen van de merken Cortina, Stevens, Gazelle, Giant, Koga, Riese & Müller en Qwic. De fietsen van het Nederlandse merk Qwic zijn vooral populair onder jongeren. Ze hebben een heel hip, strak design.

Transportfietsen

Wil je goederen vervoeren? We hebben modieuze transport e-bikes in ons assortiment van Gazelle en Giant. Je kunt zowel voor als achter spullen plaatsen op deze fietsen. We raden voor transportfietsen vaak een middenmotor aan. Je zit dan stabieler en dus veiliger. Deze motor heeft ook sensoren bij de trappers. Hierdoor geeft hij meer ondersteuning als je een heuvel oprijdt of als er veel tegenwind staat. De Urban Arrow Shorty en Urban Arrow Cargo zijn ook ideale transportfietsen.

Vouwfietsen

Jawel! Er zijn ook elektrische fietsen die je kunt inklappen of inschuiven! Zo kun je hem overal mee naartoe nemen. In de trein, in de bus, in de tram, in de metro, et cetera. En je kunt hem ook gemakkelijk opbergen als je thuis geen fietsenstalling hebt. Wij hebben elektrische vouwfietsen van de merken Tern en Qwic.

Bekijk alle e-bikes Neem contact op

Proefrit maken?

Ben je nieuwsgierig naar alle verschillende soorten e-bikes? Kom dan een proefrit maken bij ons in Gouda. In het Goudse Hout kun je ze uitstekend uitproberen. Via onze website kun je een vrijblijvende proefrit aanvragen.

Vorig artikel Waarom een e-bike? De 5 meest voorkomende redenen
Volgend artikel Wat is voor jou de beste e-bike?